Σάββατο 13 Αυγούστου 2016

Δυστυχώς έτσι δεν προάγεται το ποδόσφαιρο

Διαβάζω :




Και πάλι στο Δερβένι ο Βασίλης Δημόπουλος

Ένας παλιός γνώριμος επέστρεψε στον Αστέρα Δερβενίου, καθώς ο Βασίλης Δημόπουλος, που πριν από λίγο καιρό έμεινε ελεύθερος από τη Θύελλα Πετρίου, θα φορά και πάλι τη μπλε φανέλα, έπειτα από τρία χρόνια.
Ο έμπειρος μέσος, προέρχεται από μια εντυπωσιακή σεζόν με την ομάδα του Πετρίου, καθώς βοήθησε τα μέγιστα ώστε ο σύλλογος όχι μόνο να παραμείνει στην κατηγορία, αλλά να βρεθεί και ψηλά τη βαθμολογία.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το Δ.Σ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του Συλλόγου με τον ποδοσφαιριστή Βασίλη Δημόπουλο.
Ο Βασίλης Δημόπουλος επιστρέφει στην ομάδα μας μετά από 3 χρόνια και τη σεζόν 2012-13. Με τη φανέλα του Αστέρα, στα 2 χρόνια της παρουσίας του, πραγματοποίησε 44 συμμετοχές και σημείωσε 9 γκολ».
Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατό μια ομάδα όπως είναι ο Αστέρας Δερβενίου που έχει ακαδημίες να γυρίζει πίσω και να κάνει μεταγραφή ενός ποδοσφαιριστή που τον είχε πριν από τρία ( 3 ) ολόκληρα χρόνια. 
Αυτό νομίζω ότι δεν ταυτίζεται με τα πιστεύω των παραγόντων που έχουν γύρω από το ποδόσφαιρο.





«Έκλεισε» Λάπατα ο Παννεμεατικός

               «Έκλεισε» Λάπατα ο Παννεμεατικός


Σε μια σημαντική κίνηση προχώρησε ο Παννεμεατικός, καθώς ενέταξε στο δυναμικό του τον Τάσο Λάπατα, ο οποίος την περασμένη σεζόν φόρεσε τη φανέλα του Πανασιναϊκού.

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός, με θητεία σε ομάδες όπως ο Παναργειακός, η Ένωση Λέρνας, ο Ερμής Κιβερίου, καλείται να βοηθήσει στο σκοράρισμα τους «βυσσινί», καθώς αναμένεται να αγωνιστεί στο χώρο της επίθεσης.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα της Νεμέας κινείται για την απόκτηση ενός δεξιού χαφ, ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και άλλες μεταγραφικές κινήσεις.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Το ποδοσφαιριστή δεν τον γνωρίζω αλλά βασίζομαι  επάνω σε αυτά που διαβάζω και που δεν μπορώ να καταλάβω 
Ο ποδοσφαιριστής Λάπατας ενώ είναι μόλις 22 χρονών έχει αγωνιστεί στην ομάδα του Παναργειακού στην ομάδα ένωσης Λέρνας και στην ομάδα του ερμή Κιβερίου. 
Και το δικό μου ερώτημα είναι ένα. Γιατί δεν στεριώνει ο ποδοσφαιριστής σε μια ομάδα και αναγκάζεται να αλλάζει τις ομάδες σαν τα ...πουκάμισα.