Δευτέρα 29 Αυγούστου 2016

;Ένας "Γ Καραϊσκάκης "στη Σίφνο

                         Αποτέλεσμα εικόνας για Γήπεδο Γ Καραϊσκάκης

Παρακολούθησα τηλεοπτικά  τον αγώνα του Ολυμπιακού --Αρούκα στο Καφέ Πράγκο που βρίσκεται στην πρωτεύουσα της Σίφνου Απολλωνία 
Ποτέ δεν θα μπορούσα να φανταστώ ότι στο όμορφο αυτό νησί θα είχαμε μια μετάθεση γηπέδου Καραϊσκάκη 
Τον αγώνα τον παρακολούθησαν καθιστοί πάνω από εκατό ( 100 ) οπαδοί του Ολυμπιακού και διπλάσιοι όρθιοι που ήταν και  οι περισσότερο μαχητικοί. Και είμαι βέβαιος ο μόνος μη Ολυμπιακός ήμουνα εγώ.
Οι όρθιοι θεατές που ήταν και τζαμπατζήδες δημιούργησαν κερκίδα  καθαρή οπαδών.Που ένας τρίτος όπως ήταν η αφεντιά μου θα μπορούσε να διακρίνει πόσο αλλάζουν άποψη οι οπαδοί που μετατρέπουν το Ωσαννά σε Σταύρωση και το αντίθετο. 
Αφού όταν ο Ολυμπιακός δέχτηκε τέρμα όλοι άρχισαν να αποδοκιμάζουν τους παίκτες προπονητή  αλλά και την διοίκηση ουρλιάζοντας.
Και όταν ο Ολυμπιακός ισοφάρισε το γκολ ακούστηκε σ όλο το νησί. Και όταν ο Ιντέγε πέτυχε το νικητήριο τέρμα τότε έπρεπε να είσαστε εκεί για να καμαρώσετε την αλλαγή της συμπεριφοράς των οπαδών του Ολυμπιακού μια και η κωλοτούμπα ξεπέρασε σε θεαματικότητα και αυτή της Κομανέτσι. 
Αυτή είναι η κατάστασης που επικρατεί μεταξύ των οπαδών και γι αυτό έφυγαν από τα γήπεδα οι οικογένειες και έτσι παρουσιάζουν τα γήπεδα μας αυτή την παγωνιά που τα εισιτήρια μιας αγωνιστικής φτάνουν όσα κόβει ένας αγ΄΄ωνας της Β εθνικής στο Αγγλικό πρωτάθλημα.
Ένα είναι το γεγονός ότι ο σημερινός Ολυμπιακός δεν βλέπεται και μου είναι αδύνατο να δικαιολογήσω αυτή την αλλαγή.