Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Ένα ποδοσφαιρικό γήπεδο που φιλοξενεί κάθε είδους αγώνες στην καρδιά του Λουτρακίου.







































Ποτέ δεν μπορούσα να φανταστώ ότι στην καρδιά του Λουτρακίου ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου θα είχε δημιουργήσει αυτό το χώρο και να παρουσιάζει κατά τρόπο αψεγάδιαστο ποδοσφαιρικούς αγώνες 
Και το μεγάλο στοίχημα ήταν που σχεδόν ταυτόχρονα γινόντουσαν δυο αγώνες  όπως αποδείχτηκε από την παρουσία των τηλεθεατών μπροστά στο μαγικό τηλεοπτικό κουτί.
Ο Μαρσέλλο ο δημιουργός όλων αυτών επειδή είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου τον μεν αγώνα Χαποέλ-- Ολυμπιακού  τον έβαλε να τον παρακολουθήσουν οι οπαδοί του Θρύλου έξω στο θερινό μπορώ να χαρακτηρίσω τμήμα του καταστήματος Και τον αγώνα Π Α Ο Κ -- Άγιαξ στο κυρίως κατάστημα που με τον κλιματισμό που διαθέτει η ατμόσφαιρα γενικά ( και λόγω της απόδοσης του Π Α Ο Κ στο πρώτο ημιχρόνιο ) ήταν πολύ καλύτερη 
Νομίζω ότι ο Νίκος Μαστρογιάννης έχει πετύχει κάτι που δεν υπάρχει σε πολλά καταστήματα αυτού του είδους.Αφού ελάχιστα καταστήματα διαθέτουν δυο "γήπεδα"και μπορούν να μεταδώσουν δυο αγώνες ταυτόχρονα Και το σπουδαιότερο χωρίς να υπάρχει η παραμικρή φασαρία μια και ο Μαρσέλλο γνωρίζει να παίζει άριστα το ρόλο του διαιτητή. 
Και οι δυο αγώνες είχαν ατυχή αποτελέσματα για τις Ελληνικές ομάδες. Και ο μεν Ολυμπιακός επανέλαβε τον ίδιο του εαυτό της περασμένης εβδομάδας αλλά ο Π Α Ο Κ ήταν αυτόχειρας και μάλιστα κατά τρόπο προκλητικό σαν να μη ήθελαν οι ποδοσφαιριστές του να προκριθούν Γιατί αυτές οι ευκαιρίες δεν χάνονται όσες προσπάθειες και αν καταβάλλει ο Κλάους. 
Κατά την διάρκεια του αγώνα του Ολυμπιακού έγιναν διάφοροι διάλογοι αλλά και πειράγματα διαφόρων Παναθηναϊκών που επίκεντρο είχαν τον φίλο Ηλία που παρά την "λαβωματιά" απαντούσε σε όλους και για όλα. 
Νομίζω ότι στο φιλόξενο αυτό στέκι θα περάσουμε την ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017 για να έχουμε και θέματα να γράφουμε στο μπλοκ.
Πρέπει ο Μαρσέλλο να ανοίξει βιβλίο μελών των φιλάθλων και να δημιουργηθούν ακόμα και σύλλογοι για να προσθέσουμε καινούργιους προέδρους στον Ελλαδικό χώρο. Μα θα επανέλθουμε με τους αγώνες της Ευρώπης του Παναθηναϊκού και της δικής μου Α Ε Κ.που θα γίνουν σήμερα