Σάββατο 27 Αυγούστου 2016

Το τοπικό πρωτάθλημα της Κορινθίας της πρώτης κατηγορίας όπως το βλέπει ο Νικηφόρος

Είμαι βέβαιος ότι το πρωτάθλημα το τοπικό της πρώτης κατηγορίας της Κορινθίας  της ποδοσφαιρικής περιόδου 2016- 2017 θα είναι και αυτό σκηνοθετημένο αλλά με καλύτερο σκηνοθέτη. 
Έχοντας πείρα από αυτό της ποδοσφαιρικής περιόδου 2015- 2016 δεν θα αφήσουν να έχει τον πρώτο  λόγο από την αρχή της περιόδου η ομάδα Κόρινθος 06 όπως έκαναν την περασμένη ποδοσφαιρική περίοδο 2015- 2016.
Η σφαγή θα γίνει από την αρχή και δεν θα κάνουν το τεράστιο λάθος να αφήσουν ομάδες όπως ήταν κατά την περσινή περίοδο με την Κόρινθο 06 να ζουν με την ψευδαίσθηση ότι μπορεί να κόψει πρώτη το νήμα. 
Τώρα τα πράγματα απλουστεύονται και θα είναι πιο ξεκάθαρα μια και αυτοί που διοικούν το ποδόσφαιρο στην χώρα μας την τρίτη εθνική κατηγορία θέλουν να την μετατρέψουν όπως ήταν κατά το παρελθόν η τέταρτη κατηγορία με δέκα ομίλους που ο καθένας είχε ένδεκα ή δώδεκα ομάδες Και έτσι ικανοποιούντο και οι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές που θα έπαιζαν εκτός του νομού των Οι διαιτητές που θα σφύριζαν παιχνίδια εκτός του νομού των. Και οι παρατηρητές διαιτησίας και τάξεως θα πήγαιναν να προσφέρουν τις υπηρεσίες των και τα φώτα των και από την άλλη θα έβγαζαν την λαϊκή τους.
Γιατί θα είχαμε σύνολο πενήντα τουλάχιστον αγώνες κάθε αγωνιστική που σημαίνει 150 διαιτητές και επόπτες 50 παρατηρητές διαιτησίας και τάξεως και 1800 ποδοσφαιριστές θα πήγαν να δείξουν τα προσόντα τους και σε άλλους νομούς που θα έχουν άνοιγμα της ποδοσφαιρικής αγοράς και θα πολλαπλασιαστούν οι γυρολόγοι ποδοσφαιριστές. 
Και έτσι όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιρικοί παράγοντες που βρίσκονται στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο   θα ήταν ευχαριστημένοι εκτός από το ποδόσφαιρο που θα είναι πάντα δολοφονημένο. !!!
Αυτή την κατηγορία πάνε να ξαναφέρουν οι επαγγελματίες παράγοντες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου 
Με αποτέλεσμα κατά την ποδοσφαιρική περίοδο 2016- 2017 δεν θα υπάρχουν πλέον μπαράζ και οι πρωταθλήτριες ομάδες των τοπικών πρωταθλημάτων  θα ανεβαίνει σ αυτό της τρίτης εθνικής  κατηγορίας 
Και έτσι οι νοσταλγοί που θέλουν να διοικήσουν την ιστορική ομάδα του νομού μας θα έχουν έτοιμη την πρωταθλήτρια.
Και οι διαιτητές βλέποντας την προαγωγή του Γιάννη Νεοφυτιάδη που έπαιξε την ομάδα του Α Ο Ζευγολατιού σε πέντε αγώνες εκτός έδρας την ποδοσφαιρική περίοδο 2015-2016 χωρίς να επαναστατήσει ούτε αυτός μα ούτε και οι ομάδες που έπαιζαν στην ίδια ομάδα με αυτή του Ζευγολατιού είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τον βραβευμένο Νεοφυτιάδη. 
Και αν λάβω υπόψη μου τον διαιτητή που είδα στον φιλικό αγώνα του Ισθμιακού με τον Α Ο Λουτρακίου είμαι πλέον βέβαιος ότι προωθούνται όχι οι ικανοί αλλά οι υπάκουοι διαιτητές .
Βλέπετε ότι έχω την ικανότητα και την κακή συνήθεια να προβλέπω τι θα γίνει και το γράφω και δεν περιμένω να σχολιάσω τα γεγονότα που είναι και πολύ εύκολο και δεν υπάρχει κίνδυνος να εκτεθείς 
Εύχομαι να διαψευσθώ αλλά δυστυχώς και πάλι θα δικαιωθώ. 

Κύριε Μπινιάρη πρόεδρε της Κόρινθος 06

Χειροκροτούμε την προσπάθεια σας αλλά είμαι σίγουρος ότι θα μείνετε 
" δαχτυλοδεχτούμενος" σε μια εποχή που οι περισσότεροι πιστεύουν στην ιδιοτέλεια εσείς ακολουθείτε τον ανηφορικό δρόμο της ανιδιοτέλειας 
Οι σωστοί που είναι οι περισσότεροι σέβονται τον αγώνα που κάνετε Οι άλλοι που είναι οι λιγότεροι αλλά διοικούν το ποδόσφαιρο θα σας αδικούν κατάφωρα όπως ήδη έχει γίνει κατά την περσινή ποδοσφαιρική σαιζόν 
Ο Νικηφόρος το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να τους ξεσκεπάζει.Μπορεί να είναι μια μορφή δικαίωσης σας Αλλά όμως και εσείς δεν πρέπει να μείνετε με τα χέρια σταυρωμένα