Κυριακή 28 Αυγούστου 2016

Θέλουν να κρυφτούν αλλά οι επιτυχίες του Α Ο Λουτρακίου δεν τους αφήνει!!!


Είναι αλήθεια ότι υποστηρίζω ανοικτά την ομάδα του Α Ο Λουτρακίου όχι τώρα που βρίσκεται στην Γ εθνική κατηγορία αλλά από τότε που έπαιζε στο τοπικό πρωτάθλημα της Β κατηγορίας. Γιατί μου ήταν αδιανόητο να μη προβάλω τον αγώνας που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν οι εκάστοτε διοικήσεις για να την κρατήσουν ζωντανή χωρίς την βοήθεια κανενός.
Και όμως έφτιαξαν Ακαδημίες όταν πάλευαν να σταθούν στα τοπικά πρωταθλήματα . Και σήμερα ο Α Ο Λ  να συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στο πρωτάθλημα της Γ εθνικής κατηγορίας με αξιοπρεπή παρουσία όταν άλλες ομάδες όπως η ιστορική Καλαμάτα δεν το μπόρεσε.
Και έρχονται κάποιοι τοπικοί παράγοντες που θεωρούν τον Α Ο Λ φτωχό ποδοσφαιρικό συγγενή και με ρωτούν πως είναι δυνατόν αυτά τα νέα παιδιά που υποστηρίζεις να κάνουν αυτές τις πανάκριβες μεταγραφές χωρίς όπως ισχυρίζεσαι  να μη τους βοηθάει κανένας. Εμείς υποστηρίζουμε ότι όλα αυτά είναι προϊόντα συναλλαγής. Επομένως κάποιο λάκκο έχει όχι η φάβα αλλά αυτά που γράφεις Που σημαίνει ότι λαδώνεσαι για να καλύπτεις χωρίς σχόλια όλα αυτά τα παράξενα. 
Και απαντώ σ όλους αυτούς τους περίεργους ότι η ποδοσφαιρική πρόοδος του Α Ο Λ δεν τους αφήνει να κοιμηθούν και έτσι πλάθουν σενάρια. 
Και τους προκαλώ αν έχουν στοιχεία να μου τα δώσουν  και εγώ θα τα δημοσιεύσω με ονόματα και διευθύνσεις. 
Αλλά θα ήθελα να έλεγα σ΄όλους αυτούς που την έχουν πάθει και δεν μπορούν να ησυχάσουν ας κοιτάξουν λίγο την πορεία της ομάδας του Α Ο Λουτρακίου για να μπορέσουν να με δικαιολογήσουν γιατί κρατώ χρόνια αυτή την στάση 
Είναι αλήθεια ότι η ομάδα αυτή διαθέτει υποδομή ισάξια με τις μεγάλες ομάδες της Σούπερ Λίγκα; 
Στις οικονομικές συναλλαγές της η διοίκηση είναι άψογη; Προωθεί παίκτες που προέρχονται  από την Ακαδημία στην πρώτη ομάδα; Οι οικονομικοί απολογισμοί της ομάδας είναι άψογοι; 
Και όταν περνάει από αυτά τα σημεία μια ομάδα τότε κανένας δεν μπορεί να την σχολιάζει δυσμενώς.
Σήμερα ένα είναι βέβαιο Ο Α Ο Λ είναι η πρώτη ομάδα της Κορινθίαςκαι αγωνιστικά και διοικητικά.Και όλα αυτά προκύπτουν γιατί κανένας από αυτούς δεν μπορεί να χωνέψει ότι ο ανώνυμος μπορεί να γίνει επώνυμος και ο έσχατος πρώτος και το αντίθετο. 
Αν αυτά όλα δεν μπορούν να τα δεχτεί  θα είναι δυστυχισμένοι αφού δεν υπάρχει μεγαλύτερη ασθένεια να λυπάσαι που οι άλλοι προχωρούν και προσφέρουν Και εσύ που κρίνεις με κακότητα παραμένεις στάσιμος και αυτή είναι η μεγαλύτερη τιμωρία των Ζακχαίων σε ηθικό ανάστημα.
Αυτά επί του παρόντος για όσα ανθρωπάκια με ενόχλησαν Ο Νικηφόρος πάντα μιλάει και με την φωνή του και με την υπογραφή του. Οι δειλοί πάντα θα κρύβονται γιατί έτσι έχουν μάθει να κινούνται όπως τα σκουλήκια με την κοιλιά μια και είναι καταδικασμένα να μη μπορούν ποτέ να δουν τον ήλιο.

Κύριοι ανώνυμοι δειλοί υβριστές.  

Ο Σαίξπηρ υποστηρίζει ότι : Από το σοβαρό στο γελοίο η απόστασης είναι μικρή 
Όμως από το γελοίο στο σοβαρό η απόσταση είναι τεράστια.