Πέμπτη 4 Αυγούστου 2016

Απίστευτος Αλέφαντος: «Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, συγχωρέστε με»!



Απίστευτος Αλέφαντος: «Είναι η πρώτη φορά που το κάνω, συγχωρέστε με»!

Ξάφνιασε τους πάντες ο Νίκος Αλέφαντος στη σημερινή του στήλη μετά τον οδηνηρό αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τη Χάποελ. Διαβάστε τι είπε και θα πέσετε από τα σύννεφα!

Τρελά ξενερωμένος ο Νίκος Αλέφαντος από τα χάλια του Ολυμπιακού, δεν κάνει αγωνιστικό σχόλιο και περιμένει τις κινήσεις του προέδρου. "Εύκολα φτιάχνεται η ομάδα σε 15 ημέρες".

Γι΄ αυτά τα χάλια εγώ είχα χτυπήσει τις καμπάνες, όχι τα καμπανάκια, από την αρχή της προετιμασίας με το που έβλεπα αυτά που άρχισε να κάνει ο Βίκτορ. Τα έχω πει όλα και για τους παίκτες και για τον προπονητή και για τα κενά της ομάδας. Τώρα, όμως, δεν είναι η ώρα της κριτικής, τώρα είναι η ώρα του προέδρου του Ολυμπιακού.

Περιμένουμε όλοι τις αποφάσεις του προέδρου. Τι να βγω και να πω τώρα, όταν η ομάδα είναι πεσμένη κάτω δεν πρέπει να τη χτυπάς.

Ο Μαρινάκης είναι ο μόνος πρόεδρος που έχει πάρει 6 σερί πρωταθλήματα με το που ήρθε. Από την αρχή. Ο Κόκκαλης τα πρώτα χρόνια δεν το έπαιρνε, ο Βαρδινογιάννης το ίδιο. Αυτό σημαίνει ότι είναι ικανός και ξύπνιος.

Τώρα είναι το κομβικό καλοκαίρι που οι αποφάσεις του προέδρου θα κρίνουν το αν θα πάρει άλλα 6 σερί. Εγώ πιστεύω ότι θα το κάνει.

Έγιναν εγκλήματα σε αυτήν την ομάδα που τα έχω αναλύσει στις προηγούμενες στήλες. Το υλικό αυτό που σε δύο ματς με τους Ισραηλινούς δεν έβαλε ούτε ένα γκολ και αποκλείστηκε, είναι σχεδόν το ίδιο υλικό με πέρσι που πήρε το πρωτάθλημα με περίπατο και διακρίθηκε στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε ομαδάρες.

Όχι ότι η ισραηλινή ομάδα ήταν της πλάκας, έξυπνο προπονητή έχει και πειθαρχημένη ομάδα είναι, αλλά ο καλός Ολυμπιακός θα την καθάριζε σαν αυγό.

Η γνώμη μου είναι ότι όποιος ενδιαφέρεται για το καλό του Ολυμπιακού, πρέπει να μη λέει πολλά τώρα, αλλά όλοι να συσπειρωθούμε γύρω από τον Μαρινάκη. Μόνο αυτός μπορεί να φτιάξει τώρα τον Ολυμπιακό.

Το β΄ ημίχρονο ήταν εφιαλτικό. Δε θέλω να κάνω κριτική σε αυτόν τον Ολυμπιακό, αυτήν την ώρα, είναι η πρώτη φορά, συγχωρέστε με. Η κατάσταση είναι τέτοια που πρέπει τώρα όλοι να περιμένουμε τις αποφάσεις του προέδρου του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά τον ΠΑΟΚ τώρα. Ο Άγιαξ που τον απέκλεισε είναι ο χειρότερος Άγιαξ όλων των εποχών που έχει εμφανιστεί στον πλανήτη. Όσοι ζήσαμε τις περιόδους του Άγιαξ που έπαιζε τη μεγαλύτερη μπάλα στην Ευρώπη, κλαίμε γι΄ αυτήν την κατάντια. Ήταν σα να βλέπεις τον Αστέρα Τρίπολης.

Και μάλιστα για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Ολλανδοί έπαιξαν με 3 στόπερ, έπαιξαν 5-3-2! Όταν έλεγα εγώ για 5-3-2 πριν λίγα χρόνια, καμία ομάδα δεν το έπαιζε στον κόσμο. Τώρα το παίζουν μέχρι και οι Ολλανδοί.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε ένα ημίχρονο μπάλα. Αυτό κάνει. Δεν έχει φυσική κατάσταση ο ΠΑΟΚ.

Λένε για τον Αθανασιάδη και τα γκολ που έχασε. Μα καλά τώρα μιλάτε; Σας έχω πει από χρόνια ότι με Αθανασιάδη ο ΠΑΟΚ δε θα πάρει πρωτάθλημα ποτέ. Δεν ξέρει μπάλα. Το καταλαβαίνετε; Δεν ξέρει μπάλα.

Και το γκολ που έβαλε, μπροστά στη γραμμή πάλι, να τη σπρώξει με τη μύτη, με το στήθος, με το λαιμό, με την κοιλιά.

Προηγείσαι ρε ΠΑΟΚ 1-0 από νωρίς, έχεις το 1-1 υπέρ σου από το πρώτο ματς, χάνεις τις ευκαιρίες, τρως το 1-1 στο τέλος του α΄ μέρους και εμφανίζεσαι έτσι στο β΄ ημίχρονο; Αν δεν μπορείς να το πάρεις, πήγαινε στην παράταση. Όχι να τρως το γκολ του αποκλεισμού στο τέλος. Τραγικός ΠΑΟΚ στο β΄ ημίχρονο. Τραγικές οι αλλαγές. Το παιχνίδι αυτό φώναζε ότι χρειαζόταν ο Τζιόλης μέσα, μπροστά από τα δύο στόπερ. Κακώς έχει εξαφανίσει τον Κάτσε, καλύτερος είναι από τον Χαρίση.

Αποκλείεσαι με 1-2 μέσα στην Τούμπα από τον χειρότερο Άγιαξ όλων των εποχών. Και κοροϊδεύετε τον Ολυμπιακό, δεν κοιτάτε τα χάλια σας. Δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα με αλλαγή τον Κουλούρη! Είναι σέντερ φορ αυτό για τον ΠΑΟΚ; Ούτε για τον Αστέρα Τρίπολης. Δεν μπορείς να πάρεις πρωτάθλημα με τον Χαρίση.

Με ρωτάει ο Σινάνογλου αν φτιάχνεται τώρα αυτός ο Ολυμπιακός. Η απάντησή μου: Εύκολα. Σε 15 μέρες. Με καλό προπονητή και με 2-3 κινήσεις, εύκολα φτιάχνεται ο Ολυμπιακός.

sportdog.gr