Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Η πρωταθλήτρια ομάδα της πρώτης κατηγορίας Κόρινθος 06 νίκησε τον Α Ο Λουτράκι με 0-3!!!

Γιώργος  Βορινιώτης :ο γεφυροποιός με θαυμαστά αποτελέσματα.  


Κυβίστηση ( κοινώς Κωλοτούμπα )==Γυμναστική άσκηση με περιστροφή του σώματος στον αέρα ή πάνω στο έδαφος 


Καιρός ήταν και η ομάδα της Κορίνθου 06 να κόψη πρώτη το νήμα από τον δεύτερο αγώνας του δευτέρου γύρου  του πρωταθλήματος αφού διαθέτει εδώ και χρόνια την καλύτερη ομάδα αλλά είχε απέναντι τον Λουδοβίκο 14. 
Σήμερα παρακολούθησα τον αγώνα και για πρώτη φορά είδα έναν διαιτητή να έχει γελοιοποιήσει τον κανονισμό της διαιτησίας και πουθενά να μη έχει βλάψει την ομάδα  της Κορίνθου 06 ουσιαστικά ούτε μια φορά. Έτριβα τα μάτια μου Και τότε κατάλαβα πόση βοήθεια πρέπει να έχει προσφέρει ο γενικός αρχηγός της ομάδας Γιώργος Βορινιώτης που έχει τόση δύναμη που να αποκαλεί τον προπονητή- κοιμισμένο και να μένει ακλόνητος στη θέση του και να κάνει το αφεντικό. 
Είχα γράψει όταν διάβασα τους ορισμούς των διαιτητών ότι ο Κακριδή δεν ήταν ο ενδεδειγμένος για τον αγώνα  Α Ο Λουτρακίου --Κόρινθος 06
Γιατί ένας διαιτητής που υποβιβάζεται δεν έχει άλλη θέση παρά μόνο μια να πάει σπίτι του 
Το έγκλημα εδώ είναι ότι τον αγώνα τον παρακολούθησαν πολλοί φίλαθλοι που είμαι βέβαιος ότι πρέπει να έφυγαν απογοητευμένοι με τον Διαιτητή που γέλαγαν όλοι  Και τα τέρματα που πέτυχε η Κόρινθος 06 τα δυο   ήταν δώρο του τερματοφύλακα του Λουτρακίου  προς τους παίκτες της Κορίνθου 06. 
Θα ήθελα να έλεγα στον  παίκτη της Κορίνθου 06 με το νούμερο 11 ( δεν καταδέχομαι να γράψω το όνομα του ) ότι αυτές οι ενέργειες που έκανε  δεν αρμόζουν στον αθλητισμό μέρος του οποίου είναι και το ποδόσφαιρο.  
Το να πάρεις την μπάλα μετά το τέρμα που πέτυχες  και να πλησιάσεις τα διαχωριστικά και να προκαλέσεις τους φιλάθλους σημαίνει ότι είσαι παράσιτο στο χώρο αυτόν . 
Αλλά επειδή είχες τις πλάτες του διαιτητή ( λόγω της κωλοτούμπας της διοίκησης )  το έπαιξες μάγκας .Πήρατε λοιπόν την θέση των παικτών του Οχλοκράτη που έκανα σε βάρος σας όλα αυτά. Και έτσι στη θέση του Χαλίφη τον δικό μας Ενώ εγώ αγωνίζομαι να φύγουν οι Χαλίφηδες και οι ...κωλοτούμπες. 

Διαιτητή  Παναγιώτη Κακριδή 

Μετά την σημερινή σου απαράδεκτη διαιτησία που δεν έβλεπες και ούτε τις υποδείξεις του επόπτη καλό θα είναι για την υστεροφημία σου να τερματίσεις