Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2019

Μη παραποιείτε καταστάσεις που ενώ γνωρίζετε την αλήθεια την κρύβετε για να κολακεύατε την εξουσία.

Είναι παράλογο  να νομιμοποιείτε κατά το χειρότερο τρόπο την κλοπή τίτλων 

                             Αποτέλεσμα εικόνας για Μυργιώτης

Διαβάζω 

korinthosnews

Φέτος ο Πρόεδρος της ομάδας κ. Δημήτρης Μπινιάρης

με μια κίνηση ματ και ποιο έμπειρος από τα προηγούμενα χρόνια,
αιφνιδίασε και έκανε αυτό που δεν είχε κάνει τα προηγούμενα χρόνια.
Απέκτησε τον ποδοσφαιριστή
που ξέρει καλύτερα από τον καθένα στο Νομό μας να κερδίζει τίτλους.
Τα 4 Πρωταθλήματα 
2 με Ζευγολατιό
1 με Πέλοπα
1 με ΠΑΣ Κόρινθος


Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Το δημοσίευμα αναφέρεται στον γυρολόγο ποδοσφαιριστή Μάκη Μυργιώτη που έχει κάνει το ποδόσφαιρο επάγγελμα και έχει αγωνιστεί στο Ζευγολατιό που κατέκτησε δυο πρωταθλήματα Τώρα ο σχολιαστής δεν τολμά να γράψει πως τους κατάκτησε και ο ρόλος του Διαιτητή Νεοφυτιάδη ήταν πρωταγωνιστικός Και αυτά τα είχα γράψει την εποχή που γινόντουσαν τα γεγονότα Και η είμαι ο μοναδικός που απάντησε παράγραφο - παράγραφο στη συνέντευξη που έδωσε ο βιομήχανος - πολιτικός - ποδοσφαιρικός παράγοντας  Πισιμίσης που δεν τόλμησε να ψελλίσει το παραμικρό. Και τα πρωταθλήματα τα πήρε ο Πισιμίσης και όχι ο Α Ο Ζευγολατιου γιατί έδωσε το 2013 την εκλογή του προέδρου της ένωσης στον Μιχάλη Τσιχριτζή. Και πήρε και δυο κύπελλα της Κορινθίας και το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας. Αν δεν υπήρχε αυτός ο συμψηφισμός όχι τίτλους δεν θα κατακτούσε και επομένως ούτε φαροφύλακας δεν θα μπορούσε να εκλεγεί .
Οι κατακτήσεις των τίτλων οδήγησε τον κ. Πισιμίση στην εκλογή του περιφερειακού συμβούλου που το 2010 είχε παταγώδη αποτυχία. Και έχουμε και τον Ναπολέοντα 14 να δηλώνει 

Αυτός που τα αξιώματα που απέκτησε από το ποδόσφαιρο  τα υλοποίησε με δημόσιες θέσεις αφού ακόμα και μέλος του Οργανισμού Λιμένος Πειραιώς  έγινε.
Τώρα πως κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Πέλοπας Κιάτου ομολογώ ότι ντρέπομαι να αναφέρομαι αφού ο Νεοφυτιάδης έδωσε πέναλτι όταν η μπάλα ήταν εκτός αγωνιστικού χώρου. 
Τώρα πως κατέκτησε το πρωτάθλημα ο Π Α Σ Κόρινθος το γνωρίζουν οι πάντες και είμαι ευτυχής που θα μου δοθεί όλα αυτά να τα υποστηρίξω στις αίθουσες των δικαστηρίων για να μάθει ο κόσμος τον πραγματικό ρόλο του Μιχάλη Τσιχριτζή  στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. 
Λάθος που ο Μυργιώτης ήταν ο καλύτερος παίκτης της Κορίνθου 06 γιατί η ομάδα αυτή απέκτησε πολλούς μεγάλους παίκτες και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα γιατί δεν ήξερε να αντιμετωπίσει τον Τσιχριτζή διοικητικά.
Και ας μας πει η δημοσιογραφική ομάδα γιατί δεν κατάκτησε κανένα τίτλο με την φανέλα άλλων ομάδων που φόρεσε. Και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι το πρωτάθλημα ακόμα δεν τελείωσε. Από αυτό το δημοσίευμα ένα είναι σωστό 
Ο πρόεδρος της Κορίνθου 06 δεν έχει πείρα και η αυλή του δεν αφήνει να την αποκτήσει.