Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου 2019

Φίλαθλοι του Π Α Σ Κόρινθος μη αφήσετε τους ανύπαρκτους να διαλύσουν την ιστορική ομάδα σας

Όταν η ένωσης είναι σωστή κάνει θαύματα όταν δεν είναι βατερλό 


Ο κ. Γ@Μ@Ω και ο θιασώτης του όχλου είναι υποχρεωμένοι να απαντήσουν στα ερωτήματα  μου που θα είναι καυτά 




Παρακολούθησα τον πρώτο  ημιτελικό του αγώνα Κόρινθος 06 και Π Α Σ Κόρινθος για το κύπελλο Κορινθίας μέσα στους φιλάθλους της ομάδας που  μερικοί έβρισαν την πεθαμένη μάνα μου Γιατί προσπάθησα να τους ανοίξω τα μάτια για να δουν ότι αυτοί που διοικούν την ομάδα τους την οδηγούν σε αγωνιστική  και κοινωνική ανυπαρξία. 
Μέσα στους φιλάθλους   υπήρχαν αρκετά νέα παιδιά που τα λόγια του γραμματέα της ομάδας Λέκκα  που είχε παρέα τον δειλό Γιώργο Μουρούτσο όταν διατύπωνε την θεωρία  έγιναν όχλος στη χειρότερη του μορφή. Αλλά διαπίστωσα ότι αυτοί αποτελούσαν πολύ μικρή μειοψηφία αφού μέσα στους φιλάθλους οι περισσότεροι επιμένουν να μη αναγνωρίζουν αυτές τις θεωρίες και θέλουν την ομάδα του Π Α Σ Κόρινθος  όπως ήταν παλαιά 
Αποτέλεσμα εικόνας για Κόρινθος νίκη επί του Ολύμπιακού 
Και σήμερα να έρχεται ο Άγιος Ιερόθεος και μέσα στο σπίτι του Π Α Σ Κόρινθος να νικάει με 1-4 και να τρίζουν τα κόκαλα του Γιάννη Στέφα  και του Φάνη του Τασίνου.
Πιστεύω ότι αυτοί που αγαπούν τον Π Α Σ  φεύγοντας από το γήπεδο θα κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα να συνεχίζει τον δρόμο που έγραψαν μεγάλα ποδοσφαιρικά ονόματα.Αλλά όμως όπως κατάλαβα πλέον την φανέλα  δεν την φοράν μόνο Έλληνες αλλά και ξένοι. Δεν έχει σημασία αν την μπάλα την έβρισκαν με την τρίτη προσπάθεια.
Βέβαια δεν μπορώ να ισχυριστώ ότι η εικόνα που παρουσίασε η Κόρινθος 06 ήταν η καλύτερη 
Γι αυτό για πρώτη φορά διαπίστωσα ότι υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που θα μπορούσαν να πάρουν πρωτοβουλία και να γίνει αμέσως  γενική συνέλευση Όχι να αποτελείται από 20 νεαρούς που να θέλουν να μετατρέψουν την ομάδα σε χαβαλέ.
Πληροφορήθηκα ότι υπήρξαν Κορίνθιοι οικονομικοί παράγοντες που έκαναν πρόταση σ αυτούς που διοικούν που πήραν την εντολή από την γενική συνέλευση της οχλοκρατίας που δημιούργησαν στην πριν από μερικά χρόνια και  που οι παραβρισκόμενοι δεν ήταν μέλη.  Και ζήτησαν το ποσό των 280 000 ευρώ. Μπορεί να είναι ή λαθεμένη  ή παραφουσκωμένη ή σωστή η πληροφορία.
Αναλαμβάνω μέσα σε μια εβδομάδα να αποδείξω το σωστό ποσό.
Αλλά όμως υποχρεωμένοι είναι και οι ίδιοι που εξέφρασαν την επιθυμία να το αποδείξουν 
Αλλά υπάρχει και οι τρίτη λύση Αυτοί των σοβαρών φιλάθλων που θα απαιτήσουν στην προσεχή συνέλευση να μάθουν από που βγαίνει το ποσόν που έχουν βάλει   ένας προπονητής ( υπάλληλος  του Π Α Σ Κόρινθος ) που δεν γνωρίζουμε το κυρίως  επάγγελμά του και ένας συνταξιούχος  θα μπορούσαν να βάλουν  ένα τόσο μεγάλο πόσο μια και μόνο αυτοί διοικούν Αλλά αν δεν φεύγουν υπάρχει και άλλη λύση Να δημιουργηθεί μια ομάδα σωτηρίας  από παράγοντες και παλαίμαχους παίκτες  Και να βγάλουν μια ανακοίνωση για να μάθουν τους σπόνσορες της ομάδας 
Να ρωτήσουν τους παίκτες που κατά καιρούς  πέρασαν από τον Π Α Σ και αν αυτοί μένουν απλήρωτοι  όπως  καθαρά δήλωσε σε συνέντευξη  ο ποδοσφαιριστής Βαζέχα που δεν τόλμησαν να του κάνουν μήνυση Πρέπει αυτοί που απαιτούν να παρουσιάσουν τα οικονομικά στοιχεία που αποδεικνύουν ότι έχουν δαπανήσει 280.000 ευρώ να το αποδείξουν. Γιατί με το δήθεν αυτό ποσόν θα κρατάνε όμηρο την ομάδα που είναι σίγουρο ότι θα διαλυθεί Γιατί αν δεν γίνει η διάλυσης πρέπει πολλά ερωτήματα να θέλουν απαντήσεις και αυτό θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση 
Η μόνη λύση η ένωσης  Π Α Σ Κόρινθος  με την Κόρινθο 06 αλλά αυτό στο επόμενο κείμενο που θα τα γράφω όλα με κάθε λεπτομέρεια.