Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

Όταν δεν υπάρχει υποδομή ( θεμέλιο ) τότε δεν μπορούμε να χτίσουμε ούτε καλύβα !!!

Όλα στη διάλυση μια και ο Μιχάλης Τσιχριτζής δεν νοιάζεται για το ποδόσφαιρο. 

Σεβαστείτε τα νέα παιδιά που σας έχουν ανάγκη και εσείς με την αδιαφορία σας τα πληγώνετε με αποτέλεσμα σήμερα στο πρωτάθλημα το παιδικό σήμερα να
υπάρχουν οι παρακάτω ομάδες:Οι Άγιοι Θεόδωροι   που έχει παίξει 11 αγώνες και έχει πετύχει μια νίκη και έχει πετύχει 9 τέρματα 0,82 σε κάθε αγώνα. Και έχει δεχτεί 47 που σημαίνει 4,27 σε κάθε αγώνα. Αν αυτό λέγεται ποδοσφαιρική ομάδα και δεν πληγώνονται τα παιδιά με αυτά τα αποτελέσματα τότε εγώ είμαι άσχετος και δεν έχω πατήσει σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Οι άλλες ομάδες είναι Κόρινθος 06--Α Ο Λουτρακίου--Πέλοπας Κιάτου --Πήγασος --Ηρακλής Ξυλοκάστρου --Ολυμπιακός Άσσου-- Ελλάς Βέλου-- Τενεάτης  Σύνολο 9 ομάδες που οι 7 ανήκουν στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας που σημαίνει οι υπόλοιπες 9 δεν συμμετέχουν Και μέσα σ αυτές είναι --ο Πανεμεατικός-- Η Κλένια --ο Σαρωνικός -- ο Ατρόμητος Χιλιομοδίου-- ο Αστέρας Δερβανίου --Θύελλα Πετρίου--Ζευγολατιό--Πανκαμαριακός-- Άγιος Γεώργιος  που έχουν γράψει ιστορία στις Ακαδημίες της Κορινθίας  και ακόμα και ο Π Α Σ Κόρινθος  αλλά αυτός ποτέ δεν ασχολείτο μ αυτά. 
Και φθάσαμε στο κερασάκι της τούρτας που στον αγώνα των μικτών μεταξύ Κορίνθου και Αργολίδας  με παίκτες Κ-14 ο προπονητής της Μικτής Κορίνθου έβαλε τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα στη θέση του κεντρικού κυνηγού.