Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2019

Κορινθιοι ο Γιώργος Μουρούτσος θέλει να βρίζει και να συκοφαντεί αλλά επειδή είναι δειλός φροντίζει να ζωγραφίζει χωρίς να γράφει όνομα Ντροπή του.

Δεν είμαι εύκολος αντίπαλος δημοτικέ άρχοντα Μουρούτσο γιατί ποτέ δεν χτύπησα ούτε  θα χτυπήσω την πόρτα σας    

                            
Άρχοντας= πλούσιος αξιοπρεπής άνδρας με θέση κύρους που φέρεται γενναιόδωρα 

Δημοσιεύσατε χωρίς ονομάζετε αλλά ζωγραφίζετε αυτά επικίνδυνα δημοσιογραφικά ρετάλια ( μέθοδο που ακολουθούν οι συκοφάντες ) και επειδή μέσα σ αυτό το δελτίο βλέπω μόνο την αφεντιά μου και κανέναν άλλο Αναγκάστηκα να σας προκαλέσω πολλές φορές . Δυστυχώς κρατάτε μια σιωπή  που μοιάζει μ αυτή των δειλών ανθρώπων. Που ο μεγάλος Μενέλαος Λουντέμης (δεν είναι συνάδελφος σας Βιομήχανος μα ένας κατατρεγμένος   συγγραφέας ) υποστηρίζει ότι 

 Η λακωνικότερη ιστορία του κόσμου είναι η ιστορία των δειλών ανθρώπων.

Και εσείς φιλοδοξείτε να διοικήσετε και πάλι τον δήμο που δεν τολμάτε να με ονομάσετε.

Ας τεχνολογήσουμε το ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ 
ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ...!

Εχω πλέον μάθει καλά να ξεχωρίζω τους δημοσιογράφους, που με τα λάθη,τις αδυναμίες ακόμα και με τις ιδιαιτερότητες τους, προσπαθούν με τρόπο έντιμο, να ενημερώσουν και να ζήσουν τις οικογένειες τους, απο τους
 "δημοσιογράφους", 
που εκτελούν συμβόλαια πολιτικής εξόντωσης, όσων δεν υπακούουν στα συμφέροντά τους και των "πελατών" τους. 
Για κάποιους Κορίνθιους "δημοσιογράφους" δυστυχώς 
η δεοντολογία και η αξιοπρέπεια είναι άγνωστες λέξεις. 


Υπάρχουν δύο δρόμοι. 
Ο ένας των δικαστηρίων και ο άλλος της απαξίωσης.
 Προτιμώ (για την ώρα) τον δεύτερο γιατί η Κόρινθος μας γνωρίζει όλους και έχει γνώμη για όλους 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Γνωρίζω ότι το χρήμα βρίζει αλλά όχι σ ανθρώπους όπως ο Νικηφόρος που δυστυχώς για σας μας γνωρίζει ο κόσμος Θέλω να βρείτε έναν που θα σας δηλώσει ότι υπήρξα όργανο κάποιου και εκτελούσα συμβόλαια.
Με κατηγορούν ότι είμαι φίλαθλος της Κορίνθου 06 και δεν έχω καλημέρα με τον πρόεδρος της. Αυτό όμως δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο να μη γράψω ότι είναι η καλύτερη ομάδα της Κορινθίας εδώ και τρία χρόνια και της έκλεβαν του τίτλους.
Έχω αξιοπρέπεια κ. βιομήχανε γι αυτό από την δημοσιογραφία έχασα χρήματα και δεν κέρδισα ούτε μονόλεπτο.  Ρωτήσετε αυτούς που προσέφερα τις υπηρεσίες μου αν μου έδωσαν ένα ευρώ Αν με άκουγαν οι φίλοι του Π Α Σ Κόρινθος σήμερα δεν θα ντρεπόντουσαν για την πορεία του Π Α Σ . 
Επειδή πιστά ακολουθώ την δημοσιογραφική δεοντολογία που στο άρθρο 1 γράφει 

Το δικαίωμα του ανθρώπου και του πολίτη να πληροφορεί και να πληροφορείται ελεύθερα είναι αναφαίρετο. Η πληροφόρηση είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα ή μέσο προπαγάνδας. 

Είναι  από άλλο ανέκδοτο ο Νικηφόρος και αυτός είναι ο λόγος που είμαι φτωχός για να μπορώ να ασκώ κριτική και στον ανώνυμο και στον επώνυμο. 
Αν δεν πας στον εισαγγελέα ή δεν μου δώσεις το δικαίωμα να πάω εγώ Δημοτικέ άρχοντα δεν έχουμε τελειώσει.