Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Νίκο Σταυρέλη Κατά τον Ναπολέοντα Οι άνθρωποι που πρέπει να φοβάσαι δεν είναι αυτοί που διαφωνούν μαζί σου, αλλά αυτοί που διαφωνούν μαζί σου και φοβούνται να σου το πουν.

                             
Νίκο Σταυρέλη υποψήφιε Δήμαρχε Κορίνθου γνωρίζετε αλήθεια τον τίτλο που φέρει αυτός που έχετε μαζί φωτογραφηθεί;

                             Η εικόνα ίσως περιέχει: 2 άτομα, άτομα στέκονται και κουστούμι

---Ήρθε στο γήπεδο του Ζευγολατιού ( σ αγώνα τελικό του κυπέλλου Κορινθίας ) συνοδευόμενος από ένα φουσκωτό και με
απείλησε  Και όταν τον ρώτησα πως τον λένε μου είπε ότι είναι ο κ. Γ@Μ@Ω επίπεδο δαπέδου
---Σε συνέντευξη που έδωσε ο υιός Βαζέχα ( παίκτης του Π Α Σ Κόρινθος )κατηγόρησε ότι αυτός και άλλοι παίκτες του Π Α Σ ήταν απλήρωτοι.Και ότι χειμώνα καιρό έκαναν μετά τον αγώνα και τις προπονήσεις μπάνιο με κρύο νερό Επαναστάτησε ο κ Γ@Μ@Ω και δήλωσε δημόσια ότι θα κάνει μήνυση που ποτέ δεν έκανε. 
---Συνεργάστηκε με τον Μιχάλη Τσιχριτζή και στην κυριολεξία λήστεψαν τον τίτλο του πρωταθλητή από την ομάδα της Κορίνθου 06 την περίοδο 2017--2018
---Ζήτησε από πατέρα βιοπαλαιστή 7.000 ευρώ για να  δώσει ελευθέρας στο παιδί του ηλικίας 13 ετών 
---Τυπικά εκτελεί τα καθήκοντα του προπονητή. Ουσιαστικά διοικεί τον ιστορικό σύλλογο με την οικονομική υποστήριξη του Μουρούτσου  και την  δική σας και των συνεργατών σας κοινωνική  Ενώ η ομάδα αγωνιστικά είναι ανύπαρκτη και αλλάζει παίκτες πολύ πιο εύκολα και από τα πουκάμισα . Και όλα αυτά τα κάνετε γιατί ο κ. Γ@Μ@Ω βρίζει τον άλλοτε φίλο σας Αλέκο Πνευματικό.
---Εκτός από το επάγγελμα του προπονητή τι άλλο ασκεί; Και γιατί διέκοψε ο Παναθηναϊκός την συνεργασία μαζί του;


Τα παραπάνω τα υποστηρίζω με την γραφή μου και με την υπογραφή μου. Και δεν ντρέπομαι ούτε φοβάμαι να γράφω το όνομά μου. Και ούτε να χρησιμοποιώ τίτλους που δεν μου ανήκουν.