Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2019

Πρόεδρε των διαιτητών δεν μπορείς να γίνεις και εξαπτέρυγο του Μουρούτσου.

Ο αθλητισμός πρόεδρε των διαιτητών είναι χώρος απαγορευτικός για πολιτικές αβάντες 

Την περασμένη Τετάρτη 30 Ιανουαρίου του σωτηρίου έτους 2019 βραβεύσατε ως σύλλογος διαιτητών Κορινθίας τον βιομήχανο και πολιτικό Γιώργο Μουρούτσο για 



                                                   

την προσφορά του στην Κορινθιακή διαιτησία. Επειδή ο βραβευθής είναι πολιτικός και έχει κάνει και τις παρακάτω δηλώσεις
Γράφει ο Δημοτικός άρχοντας Γιώργος Μουρούτσος 
 Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΠΟΣΤΟΜΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΜΠΑΘΕΙΣ...!
 Ισως το ωραιότερο δώρο που έχω πάρει στην ζωή μου είναι η τιμητική πλακέτα, που μου απένειμε ο πρόεδρος των διαιτητών Κορινθίας κ.Βλαχοπάνος εξ ονόματος και όλης της ποδοσφαιρικής οικογένειας της Κορινθίας. Ο συμβολισμός της πλακέτας αυτής ξεπερνά τα συναισθήματα μου και δίνει απαντήσεις σε όσους προσπαθούν, απο εμπάθεια και προσωπικό όφελος να απογοητεύσουν όσους ακόμα συνεχίζουν να είναι χορηγοί-αιμοδότες του Κορινθιακού αθλητισμού. 
Οπως εύστοχα είπε και ο κ.Βλαχοπάνος, περίπου 25 Κορινθιακά σωματεία ενισχύθηκαν οικονομικά απο μένα, ως ανταπόδοση στην νέα γενιά της Κορινθίας, η οποία με έχει προσωπικά και επιχειρηματικά αγκαλιάσει εδώ και δεκαετίες. 

Επειδή στην κατηγορία των εμπαθών είναι και η αφεντιά μου ( γιατί του ασκώ κριτική και δεν τολμά να απαντήσει )έχω την απαίτηση να μάθω την προσφορά του Γιώργου Μουρούτσου προς την διαιτησία της Κορινθίας  Και αν αυτή η βράβευση  έγινε  με την σύμφωνη γνώμη της  πλειοψηφίας των μελών.του συλλόγου σας.  Να μας γνωρίσετε επίσης το ποσό που πληρώνει ο κ. Μουρούτσος ως διαφήμιση αφού οι στολές των διαιτητών γράφουν το όνομα του Επίσης και τα ονόματα των 25 σωματείων που έχουν ευεργετηθεί όπως ο άρχοντας του Δήμου Κορινθίων δηλώνει και την δική σου μαρτυρία επικαλείται. Αν δεν πάρω απαντήσεις η σιωπή σας δεν θα με απογοητεύσει. γιατί ποτέ στην ζωή μου δεν υπήρξα εμπαθής.αλλά αληθινός και την αλήθεια απαιτώ.Και θα την μάθω γιατί είμαι διατεθειμένος να φτάσω εκεί που κανένας δεν μπορεί να φανταστεί. Γι αυτό κ.πρόεδρε μη αδιαφορήσεις..