Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ειδύλλιο της ένωσης με την Κόρινθο 06 με προξενητή τον ΓιώργωΟ ΒΟΡΙΝΙΏΤΗ

Η Κωλοτούμπα αν καθιερωθεί ολυμπιακό άθλημα εδώ στην Κορινθία θα έχει έδρα  

Θα χρησιμοποιήσω τον μόνιμο παρουσιαστή των αγώνων της Κορίνθου 06 για να αποδείξω ότι τα γραφόμενα μου υπηρετούν την αλήθεια. 
Παρακαλώ ας παρακολουθήσουμε μαζί τι έκανε ο ποδοσφαιριστής με το νούμερο 11 ( δεν γράφω το όνομα του από αηδία ) Μετά την επιτυχία του τέρματος πήρε την μπάλα και πήγε στα διαχωριστικά και προκάλεσε τους φιλάθλους του Α Ο Λουτρακίου Αν αυτό το έκανε σε ένα γήπεδο άλλο είμαι βέβαιος ότι θα περνούσε πολύ δύσκολο απόγευμα Ο διαιτητής αμέσως πρέπει να τον φωνάξει και να του δείξει κάρτα. Ο διαιτητής δεν έκανε απολύτως τίποτα 
Και αν παρακολουθήσουμε την επιτυχία του τρίτου τέρματος και πόσο σήκωσε το πόδι του ο επιθετικός παίκτης θα μπορέσουμε να καταλάβουμε πόσο το κλίμα έχει αλλάξει από πλευράς διαιτητών. 
Έχω πολλά παραδείγματα να αραδιάσω και ιδίως αυτό το 3-2 που έχασε από τον Π Α Σ Οχλοκράτη από τον  Διαιτητή Κωνσταντόπουλο ( που βραβεύτηκε στην κοπή της πίτας ) με την συνεργασία του Μπετσόγλου . ( ποδοσφαιρική περίοδο 2016-2017) που το πρωτάθλημα χαρίστηκε στον Πέλοπα. 
Και ούτε αξίζει να ασχοληθώ με το όργανο της ένωσης Γιάννη Νεοφυτιάδη που έχει κάνει κακουργήματα σε βάρος της Κορίνθου 06. Με αποκορύφωμα τον εδκδορέα διαιτητή Λευτέρη Καλαρά. 
Να γιατί φίλοι καλωσορίζω την  Κόρινθο 06 στο κύκλο των φιλικών σωματείων του Λουδοβίκου 14. Και απευθυνόμενος στους  φίλους της Κορίνθου 06 ότι ο Νικηφόρος δεν τους πρόδωσε.                                                                                                                                                                                                    
VIDEO