Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Βασίλη Παπαφίλη ως παλαιός διαιτητής πρέπει να είσαι προσεκτικός


Αποτέλεσμα εικόνας για Βασίλης Παπάφίλης

παπαφιλης βασιλειος Έφαγε πολύ ξύλο ο Μπεκιαρης για να επανέλθει γρήγορα. Με το υφακι που χουν κάποιοι άλλοι διαιτητές έρχεται σύντομα και η σειρά τους.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 


Πρέπει να εξετάσεις πως έγιναν τα επεισόδια και τότε θα καταλάβεις πως ένας διαιτητής που βρίσκεται στην αρχή της σταδιοδρομίας του και μοιράζει το καρπούζι  ακόμα και τα σπόρια του στα ίσια. Και αυτό το γράφω υπεύθυνα επειδή ήθελα να έχω προσωπική γνώμη και παρακολούθησα τον διαιτητή Μπεκιάρη σε πολλούς αγώνες να διαιτητεύει. Εκείνο που μου έκανε τεράστια εντύπωση ήταν ότι την ίδια σοβαρότητα έδειχνε διαιτητεύοντας έναν σπουδαίο αγώνα της πρώτης κατηγορίας όσο και έναν αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος. Αυτό με υποχρέωσε να τον παρακολουθήσω και να γράψω ότι τον Διαιτητή Μπεκιάρη τον εμπιστεύομαι να διαιτητεύσει αγώνα πρώτης εθνικής κατηγορίας.
Και ας έρθουμε πότε έγιναν όλα αυτά σε βάρος του αξιόλογου διαιτητή. 
Το Σοφικό 05 χάνει με 3-0 και γίνεται ένα φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής και ο διαιτητής δεν το σφυρίζει Μια φάση που έπρεπε να περάσει με αδιαφορία. 
Ως παλιός διαιτητής και από τους καλύτερους του νομού μας; μπορείς να βγάλεις τα συμπεράσματα σου που είμαι της γνώμης θα είναι τα ίδια με τα δικά μου.
Η βαριά ήττα του Σοφικού 05 και οι καλές σχέσεις .με τον Λουδοβίκο  14 υποχρέωσε την πειθαρχική  επιτροπή της ένωσης να γράψει ότι η ομάδα του Σοφικού 05 έδειξε μεταμέλεια. Που την είδε πρέπει να μας πουν