Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Νέα παιδιά παιδιά προικισμένα καιρός είναι να πάρουν την τύχη της Κορινθιακής διαιτησίας στα χέρια τους.

Υπάρχουν και Κορίνθιοι διαιτητές εκτός ... νομού
 Στα Γιάννινα η τοπική ομάδα δίνει τον αγώνα ύπαρξης να κρατηθεί στην πρώτη κατηγορία και αγωνίζεται με την ομάδα του Παναθηναϊκού.Και η επιλογή του Κωνστανόπουλου τιμά την Κορινθιακή διαιτησία Αρκεί να μη τα μουσκέψει όπως έκανε στον αγώνα Αστέρας Τρίπολης με τον Π Α Ο Κ.
Και στον άλλο αγώνα μεταξύ του Παναιτωλικού και Λάρισας η επιτροπή όρισε επόπτη εδώ τον Γιώργο Καρσιώτη που κατά την γνώμη είναι ένας πολύ καλός πλάγιος.Εδώ έχουμε και μια προαγωγή Ο σημαιοφόρος Γιάννης Νεοφυτιάδης αντί να σηκώνει ταμπέλες στην Δεύτερη Κατηγορία τώρα θα κάνει αυτή την άχαρη δουλειά στο Αγρίνιο και στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας. 
Και στον αγώνα Κισσαμικού με την Σπάρτη πλάγιος ο Μπουρτζοβίτης. πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής κατηγορίας. 
Η τριπλέτα  Ρούσσου --Τριαντάφυλλου--Σπηλιώτη διαιτητεύει τον αγώνα Νίκη Τραγανίου--Διαγόρας  για το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας και η άλλη τριπλέτα Κακριδής Κλεπετσάνης Σάνος διαιτητεύει το Καλαμάτα Πελλάνα 
Και ο  Κέκερης με τον Θεοδωρόπουλο θα πάνε στην Tρίπολη για να διαιτητεύσουν τον αγώνα Αστέδρα Τρίπολης με τον Άρη κάτω των 19
Σήμερα νομίζω ότι ο πιο καλός διαιτητής από τους αξιολογημένους είναι ο Ρούτση που έπρεπε να διαιτητεύει αγώνες δεύτερης εθνικής κατηγορίας. Και όμως σπανίως  τον βλέπουμε.