Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Γιώργο Μουρούτσο :Έκανες λάθος να με συκοφαντήσεις

Σκοπός της ζωής είναι να ζούμε και το να 

ζούμε σημαίνει να έχουμε επίγνωση, μια 

χαρούμενη,  γαλήνια, θεϊκή επίγνωση.


                                      
Και εσύ άρχοντα του Δήμου Κορινθίων όχι μόνο δεν έχεις επίγνωση τι γράφεις
αλλά όπως διαπίστωσα δεν έχεις επίγνωση και σ αυτά που λες Άκουσα μια συνέντευξη σου στο τηλεοπτικό σταθμό Ηλέκτρα που έδωσες  και τολμάς και κάνεις τον κριτή. Και σου κάνει τις ερωτήσεις ένα μικρό κορίτσι που λόγω ηλικίας δεν έχει την πείρα να σε ρωτήσει  ποιος είσαι  που κρίνεις τον Δήμαρχο που σου έκανε Αντιδήμαρχο 
Εσένα τον Δειλό συκοφάντη σου δίνουν βήμα για να στηλιτεύσεις τον Αλέκο Πνευματικό όταν  έχεις την θρασύτητα να γράφεις εναντίον μου ότι εκτελώ συμβόλαια εξόντωσης σου. 
Δεν νομίζω ότι σου έκανε ποτέ αυτό τον χαρακτηρισμό ο Πνευματικός δηλαδή να σε χαρακτηρίσει αρχηγό συμμορίας ( μαφίας ) Και μη διανοηθείς να ισχυρισθείς ότι δεν γράφεις όνομα γιατί θα γελάσει κάθε πικραμένος.  Γιατί είμαι ο μόνος που τόλμησα να σου ασκήσω κριτική. Και ο λόγος είναι  απλός Δεν σου χτύπησα ούτε θα σου χτυπήσω ποτέ την πόρτα σου. 
Σου είπα ότι θα σε αναγκάσω να φας; αυτό το δελτίο τύπου  Γιατί στη ζωή υπάρχουν πολλοί ανώνυμοι που βάζουν την αξιοπρέπεια ( την οποία πήγες να τσαλαπατήσεις ) πάνω και από την ζωή τους.
Κλείνω με τα λόγια του Καζαντζάκη :
  1. Δεν υπάρχουν ιδέες - υπάρχουν μονάχα άνθρωποι που κουβαλούν τις ιδέες κι αυτές παίρνουν το μπόι του ανθρώπου που τις κουβαλάει.