Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2019

Το παραγάδι του Νικηφόρου



Παρακολούθησα τον αγώνα του Ολυμπιακού Λουτρακίου με την ομάδα του Πανσολυγειακού για το πρωτάθλημα της Δεύτερης Κατηγορίας και ο κόσμος ήταν ελάχιστος  Και η γηπεδούχος ομάδα ήταν ο Ολυμπιακός κάποιος νεαρός έβγαλε τον δίσκο  της αξιοπρέπειας για να βγάλει ένα μέρος των εξόδων του αγώνα.Παρατήρησα ότι ο νεαρός ζήτησε να εισπράξει τα πέντε ευρώ Εκτός από εμένα οι δυο άλλοι ούτε το παράθυρο του αυτοκινήτου δεν άνοιξαν. Και ρωτώ Δεν ντρέπονται που ούτε πέντε ευρώ δεν ξοδεύουν για μνα βοηθήσουν από την μια την ομάδα και από την άλλη θέαμα παρακολουθούν αξίζει να ξοδευτούν.Για να έχουν το δικαίωμα να λένε ότι νοιάζονται για το άθλημα του ποδοσφαίρου.  


Το γήπεδο που φέρει το όνομα του Γιάννη Στέφα δεν υπάρχει σ ακτίνα 1500 μέτρων το παραμικρό που σ άλλα γήπεδα περνάνε απαρατήρητα. Γιατί δεν νομίζω ότι το γήπεδο αυτό δεν έχει την δυνατότητα να προσφέρει ένα ποτήρι νερό. Βρείτε  έναν σωστό που θα μπορεί να διατηρήσει ένα σωστό χώρο κυλικείου που θα λειτουργεί και στις προπονήσεις. Και το πρόσωπο αυτό θα έχει και την φροντίδα του γηπέδου.Με τα σωματεία που κάνουν προπόνηση να του δίνουν 25 ευρώ τον μήνα. 

Μαθαίνω κ.Αργύρη ότι κάνεις κουμάντο στα γήπεδα. Και στον αγώνα Α Ο Λουτρακίου -- Κόρινθος 06 που ήταν χίλιοι φίλαθλοι είδα δυο μεγάλα σκυλιά να βρίσκονται στην νέα εξέδρα. Κάποτε και εγώ πήγα να κάνω περίπατο με το ντόπερμαν και έστειλες τους υποτακτικούς σου να με βγάλουν Και στο Θώδειο δεν γινόταν ούτε προπόνηση.