Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019

Τι υποστηρίζουν ΑΕΚ και Ατρόμητος για το συμβάν με τον Μελισσανίδη στο ημίχρονο



412
Εκείνο που προκύπτει από το ρεπορτάζ της ΑΕΚ όσον αφορά την παρουσία του Δημήτρη Μελισσανίδη στη φυσούνα του ΟΑΚΑ, στο ημίχρονο του χθεσινού
προημιτελικού της Ένωσης με τον Ατρόμητο, είναι πως ο διοικητικός ηγέτης του δικεφάλου βρέθηκε εκεί, καθώς αισθάνθηκε μία αδιαθεσία και ήθελε να πάρει ένα χάπι από το ιατρείο του Ολυμπιακού Σταδίου που δεν έχει καμία επαφή με το γραφείο των διαιτητών.
Ωστόσο, μίλησε και με τους ανθρώπους της ομάδας του Περιστερίου, οι οποίοι του απηύθυναν τον λόγο εκείνη τη στιγμή, απαντώντας τους σε έντονο ύφος: «Τι θέλετε ρε και διαμαρτύρεστε για τη διαιτησία;».
Από τον Ατρόμητο, ωστόσο, υποστηρίζουν ότι ο Μελισσανίδης κατέβηκε στα αποδυτήρια, συνοδευόμενος με άντρες της ασφάλειάς του, για να διαμαρτυρεί στους διαιτητές.
Εκεί είδε να είναι σε εξέλιξη μια διένεξη μεταξύ των Δημητριάδη-Αγγελόπουλου που δεν ξέφευγε από τα όρια και από τις συνήθεις εντάσεις των δύο ανδρών στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων.
Σε εκείνο το σημείο, λοιπόν, ο Μελισσανίδης φέρεται να επιτέθηκε φραστικά προς τον τεχνικό διευθυντή του Ατρόμητου, με τους Περιστεριώτες να υποστηρίζουν ότι έβρισε χυδαία τον άνθρωπο των κυανόλευκων, ενώ παράλληλα γίνεται λόγος και για απόπειρα επίθεσης εκ μέρους του πρώτου και σημειώνεται πως λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια.