Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2019

Ξέσπασε το κόκκινο «ηφαίστειο» (4-0)

Νέα μεγάλη εμφάνιση και νίκη του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Πειραιά να πετυχαίνει τέσσερα γκολ σε είκοσι λεπτά (το διάστημα 68′ -87′) κόντρα σε Πανιώνιο και… Κοτσάνη
ΤοΒΗΜΑ Team
Ξέσπασε το κόκκινο «ηφαίστειο» (4-0) | tovima.gr
Ο Ολυμπιακός του ωραίου ποδοσφαίρου φώναξε και πάλι «παρών» διαλύοντας
την αντίσταση του μαχητικού Πανιωνίου με εντυπωσιακό ξέσπασμα στο δεύτερο ημίχρονο. Η ομάδα του λιμανιού πέτυχε σπουδαία νίκη με 4-0, πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σ’ ένα… εκρηκτικό εικοσάλεπτο (68′ – 87′), έχοντας μάλιστα πολλές ακόμα ευκαιρίες για να πετύχει και άλλα τέρματα. Και πρέπει εδώ να επισημανθεί πως για ένα ακόμα ματς οι ερυθρόλευκοι είδαν έναν διαιτητή, αυτή την φορά τον Κοτσάνη, ν’ αρνείται να καταλογίσει πεντακάθαρο πέναλτι σε χέρι του Ντομίνγκες στο 51′ και ενώ το παιχνίδι ήταν στο 0-0.
Όταν ένας διαιτητής δεν δίνει πέναλτι σε φάση που αμυντικός κάνει αυτή την κίνηση με το χέρι παίζοντας… βόλεϊ, τότε δεν υπάρχουν και πολλά πράγματα να πει κάποιος για τον πόλεμο που κάνει η… εξυγίανση στον Ολυμπιακό.Οι ερυθρόλευκοι όμως είναι ομάδα που έχει μάθει πλέον να κερδίζει και τους διαιτητές. Το έκανε λοιπόν και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, αν και στο πρώτο μέρος χρειάστηκε πολύτιμη συμβολή του Ζοσέ Σα.
Ο τερματοφύλακας των πειραιωτών είχε δύο πολύ καλές αποκρούσεις (η πρώτη σε τετ α τετ με τον Καμαρά) διατηρώντας ανέπαφη την εστία του, σε φάσεις που ο Πανιώνιος βρέθηκε κοντά στο γκολ. Και ήταν πολύ σημαντικό για τους πειραιώτες ότι ο Πορτογάλος τερματοφύλακας έδειξε σε ετοιμότητα. Ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες και στο πρώτο ημίχρονο, σ’ ένα παιχνίδι που δεν αγωνίστηκαν οι τιμωρημένοι Γκιγιέρμε, Φορτούνης και ο Ομάρ έγινε αλλαγή πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά αγώνα.