Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Νικηφόρος:Βουλιάζει η οδός Νοταρά 48 και κανένας δεν το έχει καταλάβει



Ο ανώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τη δικαιοσύνη. Ο κατώτερος άνθρωπος σκέφτεται μόνο τα συμφέροντά του.

ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ –ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ότι ο αγώνας ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ –ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ άρχισε κανονικά και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου το Σωματείο ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ ενημέρωσε τον διαιτητή κ. ΤΑΓΚΑΛΗ Ευαγ. ότι η ομάδα του δεν μπορεί να συνεχίσει διότι τραυματίστηκαν
πέντε (5) ποδοσφαιριστές τους οποίους κατονομάζει και αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα και δεν προσήλθαν οι δύο αναπληρωματικοί που είχαν δηλωθεί στο Φ.Α. Κατόπιν αυτού ο διαιτητής έκλεισε το Φύλλο Αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 0-7. και σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 9 α δεν είναι δυνατή η συνέχιση ενός αγώνα σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο αν η μία ή και δύο ομάδες παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από επτά (7) ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με την παρ. 9β του ίδιου άρθρου αν συντρέξει τέτοια περίπτωση ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να διακόψει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα του αγώνα τη στιγμή της διακοπής του ευνοεί την ανυπαίτια ομάδα, με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και με χρηματική ποινή από 300 έως 2.000 ευρώ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας  κρίνει ότι ο διαιτητής κ. ΤΑΓΚΑΛΗΣ Ευάγγελος καλώς διέκοψε  τον αγώνα ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΑΟ ΡΟΜΑ  την 17.2.2019 καθ΄ όσον η γηπεδούχος  ομάδα ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ δεν μπορούσε να συνεχίσει με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές.

Κατόπιν τούτου ο αγώνας ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ-ΑΟ ΡΟΜΑ  της 17.2.2019 κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΟ ΡΟΜΑ με τέρματα επτά έναντι μηδενός (0-7) , αφαιρούνται από το Σωματείο ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ τρεις  (-3) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβάλλεται στο Σωματείο ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ χρηματική ποινή τριακόσια (300 €) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας έως 20.3.19 (άρθρο 21 παρ.9 β  του Κ.Α.Π και άρθρο 33 παρ. 2 του Π.Κ.).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ


Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ άρχισε κανονικά και στο 10΄ λεπτό του αγώνα τραυματίστηκαν τρεις (3) ποδοσφαιριστές του Σωματείου ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ με αποτέλεσμα το Σωματείο ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ να μείνει εντός του αγωνιστικού χώρου με έξι (6) ποδοσφαιριστές αφού κατά την έναρξη του αγώνα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννέα (9) ποδοσφαιριστές. Κατόπιν αυτού ο διαιτητής έκλεισε το Φύλλο Αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 1-0. και σύμφωνα με το άρθρο 21 παρ. 9 α δεν είναι δυνατή η συνέχιση ενός αγώνα σε οποιαδήποτε περίπτωση και για οποιοδήποτε λόγο αν η μία ή και δύο ομάδες παραμείνουν στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους από επτά (7) ποδοσφαιριστές. Σύμφωνα με την παρ. 9β του ίδιου άρθρου αν συντρέξει τέτοια περίπτωση ο διαιτητής έχει την υποχρέωση να διακόψει τον αγώνα με τέρματα 3-0, εκτός αν το αποτέλεσμα του αγώνα τη στιγμή της διακοπής του ευνοεί την ανυπαίτια ομάδα, με αφαίρεση τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του τρέχοντος πρωταθλήματος και με χρηματική ποινή από 300 έως 2.000 ευρώ.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Κορινθίας  κρίνει ότι ο διαιτητής κ. ΚΑΛΑΡΑΣ Ελευθ. καλώς διέκοψε  τον αγώνα ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ την 16.2.2019 καθ΄ όσον η φιλοξενούμενη  ομάδα ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ δεν μπορούσε να συνεχίσει με λιγότερους από 7 ποδοσφαιριστές.
Κατόπιν τούτου ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ  της 16.2.2019 κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ  με τέρματα τρία έναντι μηδενός (3-0) , αφαιρούνται από το Σωματείο ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ τρεις  (-3) βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου και επιβάλλεται στο Σωματείο ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ χρηματική ποινή τριακόσια (300 €) ευρώ που πρέπει να πληρωθεί στο ταμείο της Ε.Π.Σ. Κορινθίας έως 20.3.19 (άρθρο 21 παρ.9 β  του Κ.Α.Π και άρθρο 33 παρ. 2 του Π.Κ.).

Σχολιάζει  ο Νικηφόρος 


Αυτοί βούλιαξαν το Κορινθιακό ποδόσφαιρο γιατί βλέπω μέσα στην φωτογραφία ορισμένους που άλλα πίστευαν και τώρα άλλα υπηρετούν Αλήθεια ποιος ποιόν δουλεύει δεν μπόρεσα να καταλάβω Ο ένας αγώνας αντιγράφει τον άλλον. 
ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ –ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ 
Λαμβάνοντας υπόψη ότι ότι ο αγώνας ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ –ΑΣ ΡΟΜΑ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ άρχισε κανονικά και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου το Σωματείο ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ ενημέρωσε τον διαιτητή κ. ΤΑΓΚΑΛΗ Ευαγ. ότι η ομάδα του δεν μπορεί να συνεχίσει διότι τραυματίστηκαν πέντε (5) ποδοσφαιριστές τους οποίους κατονομάζει και αναγράφονται στο Φύλλο Αγώνα και δεν προσήλθαν οι δύο αναπληρωματικοί που είχαν δηλωθεί στο Φ.Α.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ


Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ-ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ άρχισε κανονικά και στο 10΄ λεπτό του αγώνα τραυματίστηκαν τρεις (3) ποδοσφαιριστές του Σωματείου ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ με αποτέλεσμα το Σωματείο ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ να μείνει εντός του αγωνιστικού χώρου με έξι (6) ποδοσφαιριστές αφού κατά την έναρξη του αγώνα παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με εννέα (9) ποδοσφαιριστές.

Ξεκουμπιστείτε γιατί μολύνετε το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και ο κανονισμός αναφέρει ότι το χρηματικό ποσό της ποινής  αρχίζει 300 ευρώ και φτάνει 2.000 ευρώ Που τα 300 ευρώ κ. πρόεδρε της Πειθαρχικής επιτροπής μας κάνουν 102.000 δραχμές Άντε τώρα να βρει το δυσβάστακτο αυτό ποσό  ο ΑΠΕΣΣΑΣ και να πληρώσει ποσό. Δεν αναφέρομαι στην Λυκοποριά μια και αυτή έχει μπάρμπα στο Παλάτι της οδού Νοταρά. Και μπορεί να πληρωθεί με κάποιο βοήθημα ή δάνειο. 
Που από 9.000 ευρώ που είχε προϋπολογιστεί το κεφάλαιο  Δάνεια Βοηθήματα έγινε 20.000 ευρώ.Ενώ ο Σπύρος Νίκας  που τα αφεντικά σου  Δημήτρη Φλεβάρη δεν τον κάλεσαν ούτε σε μια γιορτή κρατούσε αυτή την νόμιμη διαδικασία  


Μα αυτός ούτε Λουδοβίκος 14 ήταν ούτε λήστευε τίτλους ούτε εικονικά τιμολόγια έβγαζε. Και όταν όλοι οι πρόεδροι των ενώσεων πήγαν στην Αμερική για το παγκόσμιο κύπελλο με έξοδα του κράτους αυτός και ο Σαλπέας ο πρόεδρος της ένωσης του Πειραιά δεν πήγανε γιατί τιμούσαν τα ευρώ του λαού μας.Αυτοί ήταν οι ηγέτες Δημήτρη Φλεβάρη που εσύ τον πούλησες όταν είχε πεθάνει Ενώ άλλοι που είχαν ευεργετηθεί πολύ περισσότερο από εσένα ( ενώ
 εσύ καθόλου ) βιάστηκαν και τον πούλησαν και τον πίκραναν όταν ήταν ζωντανός