Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2019

Ο κ. Γ@Μ@Ω χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα ζητάει ευθύνες. Απύθμενη θρασύτητα.

ΠΑΣ ΚΌΡΙΝΘΟΣ

Ενημερώνουμε το φίλαθλο κοινό ότι η εκδίκαση της υπόθεσης για την παρακράτηση των βιβλίων του σωματείου από τους πρώην προέδρους Σταματάκη Μάριο και Μαυρονασο Σωτήρη,μετά την μηνυτήρια αναφορά προς αυτούς από το σύλλογο, αναβλήθηκε έπειτα από αίτημα των κατηγορουμένων με επόμενη ημερομηνία εκδίκασης 13/5 2019.

Σχολιάζει ο Νικηφόρος.


Έχω δημοσιεύσει αρκετές φορές με στοιχεία και μάλιστα ακλόνητα.
Όταν  ο Μιχάλης Τσχιχριτζής  ήταν πρόεδρος του Π Α Σ Κόρινθος  τον έπιασε το ΣΔΟΕ με την γίδα στον ώμο αφού τον έπιασε μ ένα εικονικό τιμολόγιο της τάξεως την 9.000 ευρώ ή δραχμές 3.060.000.
 Αυτό δεν το βρήκατε στα συρτάρια των γραφείων της ομάδας; αλλά το θέμα το παρουσίασα στην τηλεόραση και το είχα γράψει και στην εφημερίδα και είχε γίνει θέμα τεράστιο. Και τα γράφω αυτά γιατί επί εποχής Μιχάλη Τσιχριτζή όταν ήταν πρόεδρος δεν υπήρχε το παραμικρό από πλευράς βιβλίων Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ζητάν βιβλία από δυο προέδρους και όχι απ τότε που υπάρχει η ομάδα Αλλά θα ήθελα να ρωτούσα αυτούς που σήμερα διοικούν αν έχουν τηρήσει το καταστατικό Που σημαίνει πρέπει να υπάρχει κάθε χρόνο οικονομικός και διοικητικός απολογισμός υπογεγραμμένος από την εξελεγκτική επιτροπή Αν αυτά δεν τα τηρούν δεν έχουν το δικαίωμα να ζητάν τα βιβλία από τους προκατόχους των. Γιατί ο λαός μας εδώ λέει " Δάσκαλε που δίδασκες και νόμους δεν κρατούσες" Ας τα αφήσουμε όλα αυτά λοιπόν και δεν μπορούν να μας δίνουν μαθήματα οι προπονητές που κάνουν τους διοικητές χωρίς να έχουν καμία ευθύνη . Γιατί αν το καταστατικό παραβιάζεται ποιος θα ζητήσει ευθύνες και από ποιον Να γιατί  ο κ. Γ@Μ@Ω θα παραμείνει μαχαλόμαγκας.  .