Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2019

Ο κ. Γ@Μ@Ω γελοιοποιεί την ιστορία του Π Α Σ Κόρινθος σ όλα τα επίπεδα

Ο κ.Γ@Μ@Ω αφού ως προπονητής οδήγησε την ομάδα στην προτελευταία  θέση της βαθμολογίας διέλυσε την ομάδα Κ 16 δεν έχει ομάδα Κ14 Και αυτός παραμένει προπονητής Αλήθεια τι μπορεί  να κάνει;

Διαβάζω 
Λαμβάνοντας υπόψη της ότι ο αγώνας ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ Κ16 μεταξύ των ομάδων ΠΕΛΟΨ
ΚΙΑΤΟΥ –ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ που είχε προγραμματισθεί να διεξαχθεί την 23.2.19 στο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΙΑΤΟΥ  δεν τελέσθηκε διότι η ομάδα ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  δεν εμφανίσθηκε στο γήπεδο ενώ η ομάδα ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ παρατάχθηκε κανονικά και σύμφωνα με το άρθρο   17 παρ. 2 του Κ.Α.Π. ομάδα που δεν κατέρχεται να αγωνισθεί χωρίς να συντρέχουν λόγοι ανωτέρας βίας τιμωρείται με απώλεια του αγώνα με τέρματα 0-3 και τιμωρείται με αφαίρεση τριών (-3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος της τρέχουσας ποδοσφαιρικής περιόδου ..
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
1.- Ο αγώνας Κ-16  ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ-ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  της 23.2.2019 κατακυρώνεται υπέρ του Σωματείου ΠΕΛΟΨ ΚΙΑΤΟΥ  με σκορ τρία- μηδέν (3-0)

2.- Αφαιρούνται από το Σωματείο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ  τρεις βαθμοί (-3) από τον βαθμολογικό πίνακα 

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 
Αυτή την ομάδα διάλεξε ο Λουδοβίκος 14 να της δώσει τον τίτλο χωρίς να το αξίζει με αποτέλεσμα να γελοιοποιήσει το Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Και ερχόμαστε και στην υποδομή που εδώ γελάει κάθε πικραμένος. Και ενώ δεν κατέβασε ομάδα Κ 14 και στην Κ 16 είχε  αποτελέσματα που μειώνουν την καλύτερη ομάδα της Κορινθίας. Τίτλο που δίνει ο κ. Γ@Μ@Ω όταν παίρνει τηλέφωνο τους επιφανείς Κορινθίους  και τους ζητά οικονομική βοήθεια  Αλλά δεν τολμά να πει ότι τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας του τον έδωσε ο Μιχάλης Τσιχριτζής αφού τον λήστεψε από την Κόρινθο 06. Και αυτό θα το αποδείξω στις αίθουσες των δικαστηρίων όταν θα εκδικαστεί η μήνυση του Μιχάλη Τσιχριτζή εναντίον μου.