Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Εσείς που διοικήσατε τον Δήμο Λουτρακίου --Πέραχώρας --Αγίων Θεοδώρων πρέπει να απολογηθείτε για την ανυπαρξία γηπέδων στο Δήμο σας.

   Το κόλπο για να ξεκινήσεις είναι να 

σταματήσεις να μιλάς και να αρχίσεις να 

κάνεις.

Γουώλτ Ντίσνεϋ, 1901-1966, Αμερικανός επιχειρηματίας, ιδρυτής της Disney            


                            Αποτέλεσμα εικόνας για Παλαιό γήπεδο Λουτρακίου
Γνωρίζετε ότι ο Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων  διαθέτει τις παρακάτω ποδοσφαιρικές ομάδες
Στο τοπικό πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας Τον Α Ο Λουτρακίου και τους Αγίους Θεοδώρους 

Στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας Τον Ολυμπιακό Λουτρακίου τον Ισθμιακό και την Περαχώρα.
Και στο πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας τον Απόλλωνα της Κυρά Βρύσης 
Εδώ πρέπει να σημειώσουμε έχει μια Ακαδημία ο Α Ο Λουτρακίου που δεν έχει να ζηλέψει σε έμψυχο υλικό τίποτα από μεγάλες και όχι μικρές ομάδες του 
κέντρου. Το γράφω αυτό γιατί έχει μεγάλη ανάγκη αγωνιστικών χώρων που δεν τον φτάνουν αφού ο Δήμος Λουτρακίου Πέραχώρας Αγίων Θεοδώρων θα μείνει στο βιβλίο Γκίνες αλλά από την αρνητική μορφή. 
Ενώ υπάρχουν έξι ομάδες και έχει τρία πανέμορφα γήπεδα ο Δήμος το πρόβλημα γίνεται τραγικό γιατί το ένα υπάρχει στους Αγίους Θεοδώρους σε πολύ ωραία θέση αλλά δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ούτε και της τοπικής ομάδας γιατί είναι μακρυά από την πόλη που ούτε τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε αλλά ούτε και οι φίλαθλοι Αλλά ας το χρεώσουμε το γήπεδο στους Αγίους Θεοδώρους.
Μένουν πέντε ομάδες που μοιράζονται  δυστυχώς ένα γήπεδο αυτό του Γιάννη Στέφα που είναι ακατάλληλο για την Πέραχωρα  τον Ολυμπιακό Λουτρακίου και τον Α Ο Λουτρακίου που χρειάζονται μεταφορικό μέσον  Ενώ κατάλληλο είναι μόνο για τον Ισθμιακό και τον Απόλλωνα Κυρά Βρύσης Υπάρχει όμως και το Θώδειο Στάδιο αλλά αυτό το προσέχουμε για να το έχουμε  Γιατί το χορτάρι δεν είναι πλαστικό. 
Η ομάδα του Α Ο Λουτρακίου έχει εκατό  παίκτες ( το ελάχιστο ) Και η ομάδα του Ολυμπιακού της Πέραχώρας του Ισθμιακού  και του Απόλλωνα μέσο όρο είκοσι είκοσι που σημαίνει  παίκτες έχουμε άλλους ογδόντα  Σύνολο εκατό ογδόντα. Και θέλω να βρεθεί ένας σοφός και να τους βάλει ν α προπονηθούν σ ένα γήπεδο που είναι ξεχασμένο από τον ...Θεό αφού δεν μπορείς να βρεις ένα ποτήρι νερό. 
Και το μακάβριο εδώ είναι που υπάρχουν τρία γήπεδα ( Πέραχώρα --Λουτράκι --Ίσθμια ) που με ελάχιστα ευρώ μπορεί να γίνουν  σύγχρονα Αλλά μάλλον αυτοί που κατά καιρούς διοίκησαν τον Δήμο πρέπει να μη αγαπούν το ποδόσφαιρο και τα νιάτα και επομένως ακατάλληλοι να διοικούν ανθρώπους. Αλλά έχουμε χρόνο πολύ μπροστά μας μέχρι τις εκλογές Το θέμα αυτό της μη δημιουργίας γηπέδων έχει μακρύ δρόμο.