Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Τα συμπεράσματα του αγώνα Κόρινθος 06--Π Α Σ Κόρινθος




Κόρινθος 06--ΠΑΣ Κόρινθος 
Με νικητή τον διαιτητή Κέκερη και ηττημένους τους παίκτες και των δυο ομάδων





Κρίμα που πήγε το μισό απόγευμα  χαμένο. Γιατί στο άλλο μισό ήταν μια δικαίωση μου στο πρόσωπο του διαιτητή που διεύθυνε ένα αγώνα που είχε τους κακομαθημένους φιλάθλους του Π Α Σ που παλαιά οι Κορίνθιοι διαιτητές τύπου Καρακάση Καλαρά Νεοφυτιάδη Κωνσταντόπουλο Φραντζή τους είχαν θρέψει με τα φιλικά σφυρίγματα με αποτέλεσμα τώρα να κοσμεί τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα του πρωταθλήματος που συμμετέχει.  
Και δεν βλέπουν ότι έχουν ένα ανάξιο προπονητή που οδηγεί την ομάδα τους από ήττα σε ήττα και παραμένει στον πάγκο. 
Και όταν έγραψα ότι η Κόρινθος 06 δεν είναι η καλύτερη από τις άλλες ποδοσφαιρικές χρονιές με πέρασαν για άσχετο. Και ο σημερινός αγώνας περίτρανα με δικαίωσε. Δεν μπόρεσε να νικήσει τον Π Α Σ τον χειρότερο που έχω δει. Και αν δεν είχε την σωστή και όχι ευνοϊκή διαιτησία στο πρωτάθλημα  είμαι βέβαιος ότι δεν θα ήταν σχεδόν πρωταθλητής ένδεκα αγωνιστικές πριν τελειώσει το πρωτάθλημα.
Μετά την λήξη του αγώνα με πλησίασε ένας φίλαθλος και θέλοντας να μου δείξει ότι υλοποίησε τα λόγια του Γενικού της ομάδας Λέκα και έγινε όχλος με ρώτησε την γνώμη μου για τις κροτίδες που έπεσαν μπροστά μου 
Αλλά η μαγκιά τους θα είναι όταν αυτά τα κάνουν σ αγώνες του πρωταθλήματος που δεν θα είναι παρατηρητής τάξεως ο Δημόπουλος το όργανο του Τσιχρκιτζή ( και αντί να πηγαίνει μάρτυρας κατηγορίας εναντίον μου αν έχει κότσια ας μου κάνει μήνυση που τον κατηγορώ ότι η μη τήρηση των κανονισμών έπιασε κόκκινο )