Τρίτη 1 Απριλίου 2014

Πανούλη Ηλιακόπουλε ρίξε την αυλαία σε πήρανε χαμπάρι ακόμα και τα αδέσποτα.


Γράφει ο Πανούλης που τον 


έπιασε η κ. Γιαννούλη με την 


γίδα στην πλάτη

«Προεδρεύοντα - διευθύνοντα σύμβουλε της Club Hotel Loutraki (CHL) S.A. και διαχειριστά της κοινοπραξίας Club Hotel Casino Loutraki (CHCL) Νικόλαε Δαούλη Ρεμαντά η προηγούμενη αγωγή που μου είχατε υποβάλλει και εσείς με προσκαλέσατε στο συμβιβασμό, το περιεχόμενό της αναφερόταν και προειδοποιούσε για το επερχόμενο χάος το οποίο ζούμε όλοι μας σήμερα και με το χειρότερο τρόπο. Με επιφύλαξη το διατυπώνω, αν ενθυμούμαι καλώς και παρακαλώ διορθώστε με, ότι ενδεχομένως ήσασταν εσείς στο Δ.Σ. της CHL S.A. που ζητούσατε και επιμένατε να μου ασκηθεί αγωγή κι αυτό είχε περάσει με 4 - 1. Η εταιρεία σας με τις πολιτικές της είναι αυτή που έχει βλάψει κι επιφέρει την καταστροφή στηνCHCL με επιπτώσεις στο δημόσιο - δημοτικό συμφέρον, λόγω των πόρων που έχουν απολεσθεί.»

Σχολιασμός Νικηφόρου 

Η δήλωσης μετανοίας του Πανούλη 


Κύριε

Νικόλαε Δαούλη Ρεμαντά

Που δεν είχα την τιμή να σας γνωρίσω ούτε στο Λουτράκι ούτε και στην Βουκουρεστίου 11 στην Αθήνα που ούτε απέξω δεν έχω περάσει από το 2000 και εδώ  και ούτε και την επιθυμία στο μέλλων να σας γνωρίσω  θα ήθελα να μελετήσετε πολύ καλά τα λόγια του Σάμιουελ Τζόνσον  που υποστηρίζει ότι 
"Αν συνηθίσω έναν υπηρέτη να λέει ψέματα για λογαριασμό μου δεν θα μάθει να λέει ψέματα και για λογαριασμό του;"
Δικό σας δημιούργημα είναι ο κ. Πανούλης Ηλιακόπουλος κατά δήλωση της κ. Γιαννούλη που ήταν κάποτε υπάλληλός .Να έχει κάνει αυτή την δήλωση από την μια και από την άλλη να το παίζει και συμβουλάτορας σας θα σηκωθεί από τον τάφο η Σαπφώ η Νοταρα και θα φωνάξει "Μπουρλότο"