Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Η δημοσιογραφία δεν είναι μόνο βιοποριστικό επάγγελμα


Διαβάζω σε κάποιο μπλοκ που όπως οι ίδιοι ομολογούν είναι φιρμάτο  :
Είσαι υποψήφιος/α σύμβουλος στις δημοτικές-περιφερειακές εκλογές;....
Το Loutrakiblog σου δίνει την δυνατότητα να διαφημίσεις την υποψηφιότητα σου με παροχή απόδειξης ή τιμολογίου και να την βλέπουν περισσότεροι από 6000 μοναδικοί αναγνώστες ημερησίως!


Σχολιασμός Νικηφόρου 

Εμείς κυρίες  και κύριοι υποψήφιοι  δεν έχουμε ούτε αποδείξεις ούτε τιμολόγια και επειδή δεν είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας εντελώς δωρεάν. Βέβαια δεν μας παρακολουθούν όλοι οι δημότες του δήμου που είμαστε βέβαιοι ότι δεν διαθέτουν 6.000 υπολογιστές Βέβαια ο αριθμός αυτός θα πρέπει να αφορά όλη την χώρα. Αλλά όμως οι χρησιμοποιούμενες λέξεις μοναδικοί αναγνώστες ημερησίως μπερδεύουν τα πράγματα. 
Το Loutrakiblog όπως οι ίδιοι δηλώνουν είναι επαγγελματικό και δεν πρέπει να κάνει λάθη σε βάρος ορισμένων συνδυασμών. 
Γράφει την μια μέρα ότι έκλεισε ο κ. Γιωτάκης με τον κ. Λογοθέτη. Και ενώ δεν υπήρχε αυτή η περίπτωση αφού ο κ. Γιωτάκης ως πολιτικός γυρολόγος ( έχουμε και τους ποδοσφαιριστές γυρολόγους) ζήτησε να έχει ορισμένα διοικητικά "πόστα" που τα έδωσε όπως είπε ο κ. Γιωτάκης στην τηλεόραση ο κ. Στάμου. 
Και εσείς οι επαγγελματίες που έχετε και αποδείξεις και τιμολόγια και επομένως επίσημη δημοσιογραφική ιδιότητα δεν κάνετε κανένα σχολιασμό ούτε για τις παραχωρήσεις  του κ. Στάμου αλλά ούτε και για την σωστή στάση του κ. Λογοθέτη. 
Προκαλεί και προσκαλεί ο κ. Λογοθέτης τον κ. Γκιώνη σε δημόσιο διάλογο και αυτό ενώ τον αποφεύγει όπως ο διάβολος το λιβάνι  εσείς δεν γράφετε ούτε λέξη. 
Δημοσίευσα τιμολόγια βάσει των οποίων ο κ. Γιαλοψός εισέπραξε 4105 ευρώ στο καρναβάλι του 2006 μέσα σε δέκα μέρες και δεν είδα τίποτα να γράφετε. Βέβαια προηγείται η κουμπαριά και αυτό είμαι υποχρεωμένος να το σεβαστό. Αλλά τότε δεν έχετε το δικαίωμα ούτε αποδείξεις να χρησιμοποιείτε ούτε τιμολόγια γιατί δεν είσαστε αντικειμενικοί. 
Δεν είδα να γράφετε τίποτα για τον κ. Ηλιακόπουλο που είναι ένας κοινός συκοφάντης και ένας κονδυλοφόρος που όπως δημόσια δήλωσε η κ. Γιαννούλη  πληρώνεται από το καζίνο . 
Θα μπορούσα και άλλα πολλά να γράψω αλλά θα είναι κουραστικό για τους δικούς αναγνώστες που δεν μπορούν να πλησιάσουν τις 6.000 αλλά όσοι είναι θέλουμε σωστά να τους ενημερώνουμε. 
Να λειτουργείτε το μαγαζάκι σας αλλά να μη μας προκαλείτε με αυτού του είδους τις ανακοινώσεις