Παρασκευή 18 Απριλίου 2014

Η ειλικρίνεια και η αλήθεια είναι τα θεμέλια της αρετής Κομφούκιος



Γράφει ο Πανούλης που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη


Κουβαδάκιας ο γιδοκουβαλιτης  γράφει
Ποιόν συμβασιούχο στην καθαριότητα καλύπτει ο αντιδήμαρχοςΘανάσης Μουζάκης που έχει να πατήσει το πόδι του στην υπηρεσία για τέσσερις μήνες, όπως καταγγέλλεται στο loutraki-press;
Νικηφόρος ο κυνηγός  του γιδοκουβαλητή

Όνομα του συμβασιούχου γιατί και εγώ μπορώ να γράφω αοριστίες αλλά αυτό δεν λέγεται δημοσιογραφία αλλά αερολογίες που όμως συκοφαντούν έναν νέο άνθρωπο που έχει πετύχει το ακατόρθωτο. Με ελάχιστους εργάτες καθαριότητας να έχει όχι μόνο το Λουτράκι αλλά και τα γύρω από το Λουτράκι οικισμούς. Γιατί αυτό που κάνει το κάνει με μεράκι. Λέξη εσύ Πανούλη αγνοείς γιατί υπηρετείς την συκοφαντία. 

Κουβαδάκιας ο γιδοκουβαλητής  γράφει
«Ζήτω η ψηφοθηρία για τον "υπηρεσιακό" δήμαρχο Κώστα Λογοθέτη, που θυμήθηκε τελευταία ώρα και στιγμή, τελευταία στροφή πριν τις εκλογές, την πρόσληψη - ρουσφέτια δεκαπέντε συμβασιούχων στην καθαριότητα.»
Νικηφόρος ο κυνηγός  του γιδοκουβαλητή
Στις 14 Απριλίου του 2014 έληγαν οι συμβάσεις των υπαλλήλων καθαριότητας. Και οι αρμόδιοι που διοικούν το δήμο δεν ήθελαν να σου κάνουν το χατίρι και να δυσφημίσουν τον Δήμο και να σου δώσουν το δικαίωμα και να πεις ότι είμαστε ο δήμος με τα σκουπίδια στην βιτρίνα. Δεν σου έκαναν την χάρη και σου ζητάνε συγνώμη.
Ο Ευριπίδης υποστηρίζει ότι το μεγαλύτερο ελάττωμα του ανθρώπου είναι η αναίδεια . Και συνεχίζει  ο Μένανδρος « …ο άνθρωπος που δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο και που έχασε την αίσθηση του φόβου Αυτός έφτασε στο έπακρο της αναίδειας»
Και συμπληρώνει ο Κικέρων « …ο μόνος τρόπος για να αποφύγουμε την ξεδιαντροπιά της αναίδειας είναι όχι να ντρεπόμαστε για τις πράξεις μας αλλά να αποφεύγουμε τις πράξεις που μας κάνουν να ντρεπόμαστε.»
Σου τα έγραψα και τα τρία γιατί δεν μπόρεσα να αποκλείσω κανένα που να μη σε ταιριάζει
Κουβαδάκιας ο γιδοκουβαλιτης  γράφει

«Ενώ συνελήφθησαν με τη γίδα στην πλάτη, συμπεριφέρονται ως να επιδιώκουν να πάρουν και δεύτερη, ενώ η στάση τους παραπέμπει σ’ ένα συλλογισμό θα τη φάω και θα στην επιστρέψω!..»
Νικηφόρος ο κυνηγός  του γιδοκουβαλητή
Γιαννούλη τέως υπάλληλος Καζίνο απευθυνόμενη στον Πανούλη : «Εγώ σου τα έδινα σε φακελάκι.»

Ουδέν σχόλιο