Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Ο Πάνος Ηλιακόπουλος συνεχίζει να πετά λάσπη αλλά του την γυρίζω πίσω


Γράφει ο κατ’ επάγγελμα συκοφάντης  Πάνος Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη


Κουβαδάκιας ο συκοφάντης γιδοκουβαλιτης  γράφει

«Απογοήτευση και ιδιαίτερα λυπήθηκα, για τους λόγους του παρελθόντος, που είδα τον σεβαστό και συμπαθή μου γιατρό Λουκά Λούκα να είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο του Παύλου Παύλου. Αν τα κάνουν αυτά καταξιωμένοι και με αναγνωρισιμότητα επιστήμονες, τότε από τον απλό τον κόσμο μπορείς να περιμένεις ότι δεν βάζει ο νους… Γιατρέ μου, κλωτσιά στους αγώνες και τις πεποιθήσεις σου!»
Νικηφόρος ο κυνηγός  του συκοφάντη  γιδοκουβαλητή απαντά
Μια Κινέζικη  σοφία υποστηρίζει ότι " Να μα φοβάσαι να προχωράς αργά . Να φοβάσαι μονάχα όταν ακόμη στέκεσαι" Που να φανταστούν οι Κινέζοι ότι εδώ στο Λουτράκι υπάρχει κάποιος που έχει και την ταμπέλα του επίσημου  δημοσιογράφου και με τα γραπτά του φανερώνει ότι όχι μόνο μένει στάσιμος αλλά έχει βάλει και την όπισθεν με αυτά που γράφει. 
Έχεις αναλάβει να συκοφαντείς εργολαβικά τους Παύλου και Λογοθέτη και χρησιμοποιείς τον ρύπο στη χειρότερη μορφή. Βγες επιτέλους και πες μας ΤΙ ΚΑΚΌ ΈΧΕΙ ΚΆΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ. Και γιατί ο γιατρός ο Λουκάς έχει κλωτσήσει τους αγώνες του  αλλά κυριότερα την πεποιθήσεις του που σημαίνουν των σύνολο των αρχών που κάποιος πιστεύει. Δηλαδή έπαψε να έχει πλέον αρχές ο γιατρός ; Και δεν γράφεις τίποτα για τον Θυμή τον Μιχάλη τον γνωστό Μάικ που έφυγε και ξαναγύρισε ούτε για τον Γιώργο Ρουμελιώτη. με τον γνωστό διάλογο που είχε με τον κ. Γκιώνη.  Αλλά γι αυτά και άλλα πολλά θα έχουμε συνέχειες .
Δεν θα σε αφήσω να κάνεις παιχνίδι και θα απαντώ στις αερολογίες σου με στοιχεία