Κυριακή 13 Απριλίου 2014

Εσείς που κελαηδάτε απαντήστε στο κατηγορώ του Λογοθέτη




Κ. Λογοθέτης νυν Δήμαρχος Γ. Γκιώνης πρώην και Γ. Σοφιάς πρώη Δήμαρχος Αγίων Θεοδώρων 


Παρακολούθησα με πολύ μεγάλη προσοχή την ομιλία που έκανε ο Δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου  και είχε σχέση με τον οικονομικό απολογισμό  με νούμερα και σας δηλώνω ότι δεν μπορώ ακόμα να συνέλθω Αλλά ας τα κοιτάξουμε και μαζί 
Η Δημοτική αρχή την 1.1.2011 παρέλαβε από τις προηγούμενες δημοτικές αρχές τα κάτωθι ποσά.

Δήμος Λουτρακίου Περαχώρας             5.070.000
Δήμος Αγίων Θεοδώρων                          898.000
Σύνολο                                                    5.978.000

Από αυτά έχουμε
Μείον ΠΟΕ
( τιμολογημένες υποχρεώσεις )            -3.050.000
Κολυμβητήριο                                      -1 200.000
Μείον κατασχέσεις απαλλοτριώσεων
προηγουμένων ετών                            - 3.370.000
Μείον πρόστιμα βιολογικού                - 1.450.000
Σύνολο                                                 -9.070.000

Όταν πηγαίναμε στο δημοτικό μας έλεγαν οι δάσκαλοι ότι μεγάλο από μικρό δεν βγαίνει και έπρεπε να γεράσω και να έρθω στο δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων και να καταλάβω τι ήθελε να πει ο μακαρίτης ο δάσκαλος το μεγάλο από το μικρό δεν βγαίνει. Και εγώ μεν δικαιολογούμαι γιατί δεν σπούδασε οικονομικές επιστήμες. Αλλά ο κέρβερος κ. Γιώργος Γκιώνης που όπου τον συμφέρει παθαίνει αμνησία δεν πρέπει να ντρέπεται όταν λέει ότι άφησε τα συρτάρια του Δήμου γεμάτα από λεφτά; Εκτός βέβαια αν ο κ. Λογοθέτης λέει ψέματα ότι αντί για ευρώ  βρήκε ότι το ταμείο ήταν μείον κατά 3.102.000 ευρώ που σημαίνει σε δραχμές 1.054.680.000
Για να αποδειχτεί ποιος λέει ψέματα και ποιος αλήθεια πρέπει να παρουσιαστείτε ενώπιον των δημοτών σας . Και αυτό θα γίνει σε μια κοινή συνέντευξη που θα δώσετε ενώπιον του λαού του Δήμου και των Μ Μ Ε . Που εκεί κ. Γκιώνη δεν χωράνε μαγκιές γιατί οι αριθμοί έχουν την δική τους τους σκληρή γλώσσα.
Είπε επίσης κ. Γκιώνη ο Δήμαρχος  ότι ενώ ο εργολάβος είχε αναλάβει το έργο των λουτρών με ύψος προϋπολογισμού 11.400.000 ευρώ το ανεβάσατε σε 20.500 000 ευρώ . Μια διαφορά της τάξεως των 9.100.000 ευρώ ή σε δραχμές 3.094.000.000. Και έχουν την θρασύτητα οι πληρωμένοι από το καζίνο κονδυλοφόροι να λένε περί διαφάνειας και άμεσης ανάθεσης έργου από πλευράς του Κ. Λογοθέτη.   Αλλά και η αφεντιά σου κυρ Γιώργη μας όταν έλεγες για άμεσες αναθέσεις ξέχασες ότι είσαι κάτοχος παγκοσμίου ρεκόρ μια και ανάθεση έργου 9.100.000 ευρώ ή 3.0904.000.000 δραχμές πρώτη φορά έχει γίνει σε παγκόσμιο επίπεδο Για;τί έχουν αλλάξει τα δεδομένα και έπρεπε να γίνει επανεξέταση του έργου που το κόστος έχει διπλασιαστεί  Και το τρομερό η έκπτωσης στο 5%  Περιμένω κ. Γκιώνη να βγείτε δημόσια και να καταγγείλετε τον κ. Λογοθέτη ότι είναι ένας κοινός ψεύτης και με αυτά που είπε σας συκοφαντεί και ότι θα καταφύγετε στα δικαστήρια.
Αν δεν το κάνετε αυτό τότε να πάτε  στον σημερινό σας υποστηρικτή τον κ. Πανούλη Ηλιακόπουλο να σας γράψει ένα δελτίο τύπου σαν το δικό του που θα έπαιρνε τα κεφάλια των κυρίων Βραχάτη και Στεριώτη και της κ. Γιαννούλη. Και με αυτό θα είχατε υπερασπιστεί στον ποιητικό λόγο όπως έκανε στο δικό ξεφώνισμα  της κ. Γιαννούλη που έγγραψε για την τιμή των όπλων στο δικό του Δελτίου τύπου " αφορά  την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου, εντός της τρέχουσας εβδομάδας θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές κατά του πρώην διαχειριστή της CHCL Αντώνη Στεργιώτη, κατά του διευθυντή Επικοινωνίας και Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της CHCLΓιάννη Βραχάτη και κατά της πρώην λογίστριας της CHCL Θέκλας Γιαννούλη"
Και μετά ο σημερινός σου υπερασπιστής και χθεσινός διώκτης ξύπνησε και κατάλαβε ότι φορούσε κάλτσες και έβλεπε στενάχωρα όνειρα. 
 Είμαι βέβαιος μετά απ όλα αυτά ότι δεν θα δεχτείς την κοινή παρουσία στο λαό του Δήμου και  στα Μ Μ Ε γιατί όσο τα ανακατεύουμε παρουσιάζεται η αλήθεια και κάνει κακό σε αυτόν που δεν την υπηρετεί. 

Νικηφόρος 
Φερτός κατά τον δικό σου χαρακτηρισμό αλλά κατά της αλεπούς της Περαχωρίτισσας που είναι όμως Καλαματιανή και είναι στο επιτελείο σου τώρα Μπιθικέν που σημαίνει στα αρβανίτικα κωλόσκυλο