Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

Πανούλη Ηλιακόπουλε ένας ερασιτέχνης δημοσιογράφος σε προκαλεί και εσύ ...σιωπάς.




Γράφει ο Πανούλης που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη




Κουβαδάκια
Η μία προκαταβολή των € 5.000 για την γκαρσονιέρα του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη δεν ήταν αρκετή ή δεν είχε χρήματα ο κατασκευαστής Γιώργος Βλάχος και την έδωσε σε δύο δόσεις των € 5.000 + 5.000;


Νικηφόρος:  Έγραψα απευθυνόμενος στον εργολάβο – πολιτικό
Αυτό είναι πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Πρωινή που είμαι τακτικός συνεργάτης χωρίς αμοιβή. Και το γράφω αυτό για να μη με περάσουν κάποιοι ότι είμαι επαγγελματίας δημοσιογράφος και νομίσουν ότι όλα αυτά που θα σας ρωτήσω δεν τα; ΡΩΤΆΝ αυτοί που είναι χρόνια  στο κουρμπέτι. ( που σημαίνει σκληρή ζωή αυτή που είναι γεμάτη βάσανα. )
Διαβάζω ότι δίνετε συνεντεύξεις άρα έχετε το μικρόβιο της πολιτικής μέσα σας. Γιατί απ' όσα γνωρίζω ένας κατασκευαστής θέλει τα χρήματα του να παίρνει και να μη δημιουργεί προβλήματα με αυτούς που συνεργάζεται. Εσείς με αυτά που διαβάζω  ρίχνετε το ζωνάρι για φασαρία και από την φωτογραφία που σας κόβω δεν φαίνεστε για άτομο που επιδιώκει τον καυγά.
Και μια και δεν ήρθα στη συνέντευξη σας μια και δεν ήξερα το μεγάλο αυτό κατά τον επίσημο δημοσιογράφο Ηλιακόπουλο γεγονός τις ερωτήσεις που δεν έκανα σας τις κάνω μέσω του Μπλοκ
1-- ως άνθρωπος της πιάτσας έχετε δει ποτέ να λαδώνεται κάποιος δια μέσω της τράπεζας; Και μάλιστα αυτός να έχει και αλισβερίσι με αυτόν που πάει να δωροδοκήσει. Πρέπει αυτός που δέχεται την δωροδοκία να είναι ηλίθιος. Πιστεύετε εσείς με την τεράστια πείρα που διαθέτετε ο Δήμαρχος μας είναι ηλίθιος; Και αν πάρω θετική από εσάς απάντηση έναν ηλίθιο δεν θα τον ήθελαν τα τσακάλια του καζίνο; ( Καλή αυριανή να έχουμε κ. Γιάννη μας ( πάντα Βραχάτης)
2--Το σπίτι του κ. Λογοθέτη στο Κολωνό που γνωρίζω ότι το έχετε επισκεφτεί πόσα κοστίζει
Καθαρές αντρίκειες της οικοδομής κουβέντες.
3--Μπορείτε να μου βρείτε με 10.000 ευρώ ένα σπίτι και ας το έχει νοικιάσει ο ιδιοκτήτης του παλιά και όχι τώρα σε επιχείρηση με κόκκινο φως απέξω;
4-- Σε παραδέχομαι ότι ήσουν ο φτηνότερος και ο Δήμος σου ανέθετε τα έργα(.Αν και πιστεύω στις παροιμίες και μια από αυτές λέει ότι το φτηνό κρέας το τρώνε τα σκυλιά) Αλλά όμως είδα κάτι μερεμέτια που γινόντουσαν.Δεν είναι λίγο το χρονικό διάστημα από την παράδοση του έργου. Δεν νομίζω ότι είχαμε κακοτεχνίες.    .
5-- Είπε ο κ. Λογοθέτης σε συνέντευξη που έδωσε την ίδια μέρα με σένα ότι για την συντήρηση του ΣΠΑ είχες συμφωνήσει με τον κ. Γκιώνη να παίρνεις 28.000 ευρώ το χρόνο ενώ αυτός βρήκε με 3.000 ευρώ μια διαφορά 25.000 ευρώ.
6-- Πόσα έχεις εισπράξει μέχρι σήμερα; και ο δήμος έχει και δεν σε πληρώνει για λόγους εκδίκησης;
Περιμένω απάντηση και είσαι υποχρεωμένος κ. κατασκευαστή να μας δώσεις. Και να μη νομίσεις ότι θα ξεχάσω τις ερωτήσεις Αν και είμαι μεγάλος στη ηλικία θυμάμαι. Αν δεν απαντήσεις μπορώ να βάλω πολλά στο νου μου. Μέχρι ακόμα ότι υπάρχουν πίσω από εσένα κάποιοι άλλοι.
Επειδή ο εργολάβος που είναι και πολιτικός δεν μπορεί να απαντήσει  μήπως είσαι σε θέση να τον αντικαταστήσεις  και να μας τα πεις τα κάλαντα Πασχαλιάτικα. 
Πανούλη μέχρι σήμερα δεν άκουσα το κελάηδισμά σου . επομένως σημαίνει ότι είσαι στην κυριολεξία ένας δημοσιογραφικός μπούφος που μόνο εκεί που σε παίρνει κάνεις τον μάγκα