Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ουαί Υμίν Γραμματείς και Φαρισαίοι Υποκριτές

Ότι η φαυλότητα πληρώνει ομηρία στην αρετή είναι πασίγνωστο Αυτό το λέμε υποκρισία

                                   Σάμιουελ Μπάτλερ 

Η Ανακοίνωσης του ανύπαρκτου συνδέσμου Κορινθίων Διαιτητών


Ο Σύνδεσμος διαιτητών ποδοσφαίρου Ν. Κορινθίας, όπως τα τελευταία 2 χρόνια, έτσι και φέτος σε συνεργασία με την Ε.Π.Σ Κορινθίας, συγχαίρει τους διαιτητές που έπαιξαν παιχνίδια της Β1 και Β2 ερασιτεχνικής κατηγορίας, χωρίς αμοιβή, προσπαθώντας και αυτοί με τη σειρά τους να στηρίξουν τα  μικρά σωματεία του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ως δείγμα αναγνώρισης των προσπαθειών από συντοπίτες μας που αγωνίζονται να διατηρούν τον αθλητισμό σε  μικρές κοινωνίες.

Και με την ευκαιρία των ημερών ο Σύνδεσμος Διαιτητών ποδ/ρου Ν. Κορινθίας εύχεται στην ποδοσφαιρική οικογένεια του νομού μας, η ανάσταση του θεανθρώπου να σημάνει το εναρκτήριο λάκτισμα για υγεία και κοινωνική, οικογενειακή ευημερία

 Σχολιασμός Νικηφόρου.

Ο Λουκιανός ο σατυρικός ποιητής είπε ότι « …η θρασύτητα είναι η μάσκα του φόβου»
Δεν μπορώ να καταλάβω αυτό που γράφουν αυτοί που απαρτίζουν τον ανύπαρκτο  σύλλογο διαιτητών Κορινθίας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σύλλογοι διαιτητών γιατί δεν έχουν την παραμικρή αρμοδιότητα. Και έχουν το προνόμιο ο πρωταγωνιστής που διέλυσε τους συλλόγους να είναι ένα δικό μας παλληκάρι από το Βέλο προερχόμενος που υπήρξε μάρτυρας στη δίκη εναντίον της ΟΔΠΕ Και όπως καταλάβατε καλά αναφέρομαι στον Γιώργο Δούρο
Και ας πιάσουμε το κουβάρι να το ξετυλίξουμε από την αρχή χωρίς να πούμε το κλασικό δώσε κλότσο στο κουβάρι να γυρίσει παραμύθι να αρχίσει. Γιατί αυτή η ανακοίνωση του ανύπαρκτου συνδέσμου διαιτητών είναι πέρα για πέρα ένα παραμύθι που σημαίνει μια ψεύτικη ιστορία το μεγάλο ψέμα.
Και οι διαιτητές για να μη τους πάρουν με τις πέτρες γιατί τα λεμόνια είναι ακριβά έρχονται και μας βγάζουν αυτή την ανακοίνωση όταν η διαιτησία μέχρι τώρα που γράφονται οι αράδες αυτές κόστισε 83.673 ευρώ ή σε δραχμές 28.448.820 και οι διαιτητές να χαρίζουν 1.500 ευρώ και να βγάζουν γι αυτό ακόμα και ανακοίνωση και δεν μπορώ να καταλάβω πως δεν πήραν ακόμα και άδεια να χτυπήσουν οι καμπάνες.
 Και αυτό να σου το υπογράφει ως πρόεδρος  ο ευτραφής κ. Βλαχοπάνος που δεν μπορεί να τρέξει 400 μέτρα χωρίς διακοπή .Και να ήταν ο μοναδικός υπέρβαρος δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα.
Ποιους εργάζεστε απίθανοι που αποτελείτε τα μέλη ενός  συλλόγου φάντασμα
Εσείς οι ανύπαρκτοι να μη προκαλείτε γιατί αρκετή δυσοσμία βγάζετε δεν είναι ανάγκη  και να την διαφημίζετε. Ευτυχώς που κρατώ πλήρη στοιχεία από την δράση όλων σας και είμαι υποχρεωμένος να αποδείξω ότι τίποτα απ όλα αυτά που γράφετε δεν είναι αληθινό και το γνωρίζετε αυτό. Αφού αντικειμενικός σας στόχος είναι ένας Το χρήμα και τίποτα άλλο.

Εξευτελισμοί και ταπεινώσεις

Δέχεστε εξευτελισμούς στην άσκηση των καθηκόντων σας και δεν τολμάτε να γράψετε  τίποτα στο φύλλο του αγώνα.

Καρακάσης: Είναι μέλος του διοικητικού σας συμβουλίου ο κ. Καρακάσης ο οποίος έχει εισπράξει ως αμοιβή και χωριστά τα έξοδα κίνησης  το ποσόν 1.762 ευρώ ή σε δραχμές 599.080. Που αν δούλευε ως έκτακτος στην Νομαρχία έπρεπε να κάνει 90 οκτάωρα αφού παίρνουν 19.60 την ημέρα οι εκεί εργαζόμενοι. . Να γιατί δεν έγραψε τίποτα στο φύλλο του αγώνα για να μη χάσει το ποσό αυτό. Γιατί αυτός που το ξευτέλιζε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών στον αγώνα Κόρινθος 06—Ισθμιακός είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Κορινθίας γιατί αμέσως θα έφευγε από την παρεούλα.
Χονδρόπουλος Το άλλο μέλος του Διοικητικού συμβουλίου  ο κ Χονδρόπουλος που θα μπορούσε να κάνει μια πολύ μεγάλη πορεία στο χώρο της διαιτησίας τον πετάξανε έξω τα σημερινά αφεντικά της Κορινθιακής Διαιτησίας . Σήμερα είναι μέλος του Δ Σ και έχει αμοιβή ως διαιτητή 1 593 ευρώ . Και έβαλε μυαλό που μόνο όταν πήγε ο κ. Ντούλης να του κάνει παρατηρήσεις θυμήθηκε τον παλιό του εαυτό αλλά για λίγο. Και τον επανέφερε στην τάξη τα 1593 ευρώ
Ψυχογιός Ο δε Ψυχογιός και αυτός έχει αμοιβή 1.609 ευρώ που είναι και αυτό μέλος του Δ Σ . 
Χαβελές  Μέλος του Δ Σ αλλά όμως με μικρότερη αμοιβή επειδή και αυτός είναι υπέρβαρος  όπως και ο κ. Βλαχοπάνος ο πρόεδρος
 Η αμοιβή του 546 ευρώ
Βλαχοπάνος πρόεδρος αμοιβή 911 ευρώ

Φραντζής μέλος του Δ Σ αμοιβή 1426 ευρώ

Τσολάκης  Ν. Μέλος Δ Σ αμοιβή 1.543 ευρώ

Ρούσσος  Μέλος του Δ Σ ( παρατηρητής διαιτησίας) αμοιβή 690 ευρώ \

Δημητράκης Γκρούτσης ο δεύτερος εργάτης της Κορινθιακής διαιτησίας ( ο πρώτος είναι ο Γιωργάρας) αυτός ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΈΒΑΛΕ ΠΛΆΤΗ  και άλλοι όμως έβαλαν αλλά δεν κέρδισαν απολύτως τίποτα.
Ενώ ο Δημητράκης μας ως παρατηρητής Σούπερ Λίγκα εισέπραξε 5.500 ευρώ και ως παρατηρητής στα τοπικά πρωταθλήματα 585 ευρώ Έχουμε ένα σύνολο 6.085 ευρώ . Που για να τα εισπράξει ένας έκτακτος υπάλληλος που δουλεύει οκτώ ώρες και παίρνει 19.60 ευρώ πρέπει να εργαστεί 310 μεροκάματα .Ο χρόνος έχει 264 μεροκάματα που σημαίνει πρέπει να εργαστεί ο έκτακτος 14 μήνες

Το διοικητικό συμβούλιο του ανύπαρκτου συλλόγου των Κορινθίων διαιτητών εισέπραξε 16.165 ευρώ ή σε δραχμές 5.496.100 από αμοιβές ζωή να έχουν τα τσαμένα .