Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Η συκοφαντία σου έγινε συνήθεια




Γράφει ο Πανούλης που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη





Κουβαδάκιας :

«Ο "υπηρεσιακός" δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης δεν τη χάρηκε τη… γίδα, γιατί τη μοίρασε σε κάποιους από τους υποστηρικτές του ενόψει των εκλογών, ενώ οι δήθεν επαναστάτες κατάπιαν τη γλώσσα τους…»

Νικηφόρος :

Προσωπικά δέχομαι ότι υπάρχει πιθανότητα να μοίρασε την γίδα πάντα  κατά δήλωση του  Πανούλη μας . Εσύ όμως υπήρξες εγωιστής και την δική σου γίδα την έφαγες μόνος σου. Τουλάχιστον να μη το γράφεις  γιατί θα κατηγορηθείς ως μονοφαγάς Ενώ ανεβάζεις τον Δήμαρχο. Πρόσεξε να μη κάνεις αυτά τα λάθη γιατί θα νομίσουν ότι πάλι κάνεις κωλοτούμπα. .

Κουβαδάκιας :

Πότε θα μάθουμε πόσα είναι τα χρήματα που πήρε ο «υπηρεσιακός» δήμαρχος Κώστας Λογοθέτης από τον γνωστό μεγαλοεπιχειρηματία τον περασμένο Φεβρουάριο και εμφάνισε ποσόν να γίνει αποδεκτό από το Δ.Σ. της Λουτράκι Α.Ε. τον περασμένο Δεκέμβριο;
(100414)
Νικηφόρος :

Δεν είναι η πρώτη αλλά όπως πάει το πράγμα ούτε και η τελευταία που σε χαρακτηρίζω κοινό συκοφάντη και δεν ιδρώνει κανένα σημείο του σώματός σου. Ο Δημοσιογράφος που σέβεται όχι τον εαυτό του ( γιατί δεν υπάρχει αυτοσεβασμός σε έναν κωλοτούμπα με παγκόσμιο ρεκόρ) αλλά τον αναγνώστη του γράφει. Κύριε Λογοθέτη πήρες από τον κύριο ( εδώ πρέπει να γράψεις το όνομα του επιχειρηματία και το αντικείμενο της ενασχόλησης  του ) ένα ποσό που είναι υποχρεωμένος ο επιχειρηματίας να μας πει . Ακριβώς όπως έκανε η κ. Γιαννούλη που σου είπε εγώ σου τα έδινα μέσα σε φακελάκι. Και σε κρέμασε και ο κ. Στεριώτης ( αυτός που έκοβε με μπαλτά τα χέρια των δημοτών που προσπαθούσαν να κάνουν κακό στο καζίνο) και σου την έφερε ο επικοινωνιολόγος κ. Βραχάτης  που σιώπησε το τηλέφωνο του. Και που τώρα τελευταία ξέχασε να διαβάζει.