Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο Γιώργος Γλυκοφρύδης για μας τους δημότες είναι ηθικό κεφάλαιο και θα το προστατέψουμε από τους κοινούς συκοφάντες.



Γράφει ο κατ’ επάγγελμα συκοφάντης  Πάνος Ηλιακόπουλος που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη

Κουβαδάκιας ο συκοφάντης γιδοκουβαλιτης  γράφει
Ο αναπληρωτής αντιδήμαρχος του "υπηρεσιακού" δημάρχου Κώστα Λογοθέτη Γιώργος Γλυκοφρύδης που προβάλλει την ηθικοπλαστικότητά του, γιατί όχι μόνον δεν αντέδρασε στον χρηματισμό του Κώστα Λογοθέτη, αλλά και επί ένα χρόνο τον αποσιωπά;»
 Νικηφόρος ο κυνηγός  του συκοφάντη  γιδοκουβαλητή απαντά
Πανούλη από τον πανικό σου αρχίζεις και ρετάρεις και δεν ξέρεις ακόμα και τι γράφεις. Ο κ. Γιώργος Γλυκοφρύδης δεν είναι αναπληρωτής αντιδημάρχου αλλά δημάρχου. Και ο από τον λαό ψηφισμένος δήμαρχος δεν είναι ποτέ υπηρεσιακός αλλά λαοπρόβλητος.
Ο κ. Γλυκοφρύδης δεν προβάλει την ηθικοπλαστικότητα του  που σημαίνει συμβάλει στην ηθική διάπλαση αλλά πιστεύει πέρα για πέρα στο νόμο της ηθικής και το έχει πολλές φορές αποδείξει  Που πέρασε από το σώμα της Αστυνομίας και κανένας δεν έχει να του επισυνάψει το παραμικρό. Που έχει μια υπέροχη οικογένεια και μας τιμά εμάς του δημότες που είναι εκπρόσωπός μας στην δημοτική αρχή.Βέβαια εσύ αυτά δεν μπορείς να τα καταλάβεις αφού είσαι ένας λαδωμένος κονδυλοφόρος 
Τώρα βρες κανένα άλλο παραμύθι γιατί ο χρηματισμός του Λογοθέτη μέσω Τραπέζης δεν μετρά.
Και είμαι εδώ για να μη υλοποιηθούν τα λόγια του Εθνικού μας ποιητή

Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε.


Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε.

Γιατί σε αφήσαμε χωρίς έλεγχο και νόμισες ότι γράφεις σοφά ενώ σου απέδειξα ότι είσαι ένας άθλιος συκοφάντης και που βρίσκεσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία όπως κατάμουτρα σου το είπε η κ. Γιαννούλη . Που δεν τόλμησες να την οδηγήσεις στην δικαιοσύνη.
Αλλά με τι προσόντα εσύ ένας δηλωσίας να κάνεις μήνυση αφού είσαι ανοικτός με αυτά που κατά καιρούς έχεις γράψει και που θα τα δουν γραμμένα οι δημότες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων.