Σάββατο 5 Απριλίου 2014

Κύριε Ηλιακόπουλε σας φτύνουν και δεν βρέχει


Γράφει ο Πανούλης που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη 

«Πολύ τον Ανδρέα Παπανδρέου του 1993 -μετά την αμαρτωλή οκταετία του ως πρωθυπουργός- θύμιζε στην προχθεσινή επίσημη ανακοίνωση καθόδου του ως υποψηφίου δημάρχου ο "βετεράνος"(!) δήμαρχος Παύλος Παύλου. Εκείνος ήταν ο Ανδρέας και κατάφερε να παραπλανήσει τον λαό για τρίτη φορά στην ιστορία του. Τούτος εδώ, 
δεν είναι ικανός να πείσει τους πρώην ψηφοφόρους του…»

Νικηφόρος απαντά σχολιάζοντας.
Αν έγραφε για τον Ανδρέα Παπανδρέου κολακευτικά ο πληρωμένος από το καζίνο κονδυλοφόρος θα μου κακοφαινόταν.
Αλλά όμως κ. δημοσιογράφε της βρύσης ήταν αμαρτωλή η οκταετία η πρώτη που κυβέρνησε ο Ανδρέας Παπανδρέου;
Και επομένως το ίδιο ισχύει και για τα δώδεκα χρόνια που διοίκησε ο Παύλος Παύλου ήταν αμαρτωλά
Για τον Ανδρέα Θα απαντήσει η ιστορία και προσωπικά δεν καταδέχομαι να απαντήσω σε δική σου κριτική για τον Ανδρέα. 
Μα για τα δώδεκα χρόνια που διοίκησε ο κ. Παύλου  έχει απαντήσει πολλές φορές αλλά και στην ανακοίνωση του για την κάθοδο του στις εκλογές.
Είπε συγκεκριμένα : "Ξεκαθαρίζω: Γεννήθηκα, μεγάλωσα και πέρασα όλη μου τη ζωή στο Λουτράκι. Πέρασα όλη την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή μου εδώ. Δεν χαρίζω σε κανέναν ανώνυμο την ακεραιότητα μου, ούτε την αξιοπρέπεια μου. Δηλώνω ότι όλα είναι ανοιχτά σε όλους, λογαριασμοί, φορολογικές δηλώσεις, Ε9 ακινήτων κλπ. Κοιμάμαι ήσυχος τις νύχτες και ελπίζω το ίδιο και για εκείνους. Δεν με αγγίζουν.
Και κάτι ακόμα. Τελευταία, έχει γίνει αντιληπτό ότι επειδή με το τεράστιο έργο που παρουσιάσαμε κατά την θητεία μας, την άψογη οικονομική διαχείριση - που επιβεβαιώθηκε όχι μόνο από τα πορίσματα ελέγχων από ορκωτούς λογιστές που προανέφερα, αλλά και από τα πορίσματα των οικονομικών επιθεωρητών του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας αυτή τη φορά που διενεργήθηκαν επί θητείας κ. Γκιώνη - δεν τους έχει μείνει τίποτα άλλο για να μπορέσουν να μας διαβάλλουν, και το μόνο που πιπιλίζουν είναι η πολυετής παρουσία μας στο δημοτικό συμβούλιο."
Πληρωμένε κονδυλοφόρε Πάνο Ηλιακόπουλε που νομίζεις ότι έχεις το δικαίωμα να τσαλαπατάς την αξιοπρέπεια ενός ανθρώπου   που ο λαός τον  έστειλε να διοικήσει τον Δήμο σου παρουσιάζει τα πάντα. Και από το 2007 βρίσκεται εκτός εξουσίας και μέχρι σήμερα έχουν περάσει επτά χρόνια και κανένας δεν βρήκε το παραμικρό ενοχοποιητικό στοιχείο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες πολλών. Και άνετα θα μπορούσε να σας πει ο κ. Παύλου να πάτε να βγάλετε τον σκασμό. Και δεν το κάνει γιατί είναι έξυπνος  άνθρωπος. Γιατί επιθυμεί την αυτογελοιοποίηση σας που ενώ δεν σέβεστε απολύτως τίποτα όταν σας κολλά στον τοίχο με τα αποδεικτικά στοιχεία εσείς αντί να εξαφανιστείτε δια βίου συνεχίζετε και έτσι αναγκάζετε τον κ. Παύλου να σας οδηγήσει στην δικαιοσύνη και ο πέλεκυς να πέσει. Και όμως συνεχίζετε σαν να είσαστε εσείς που έχετε δίκιο. Αυτό με απλά Ελληνικά ενώ λέγεται ξεβράκωμα εσείς συνεχίζετε  γιατί είσαστε έτσι πλασμένοι  Να σας φτύνουν και να νομίζετε ότι βρέχει