Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η συκοφαντία είναι κίβδηλο νόμισμα...

   
Γράφει ο Πανούλης που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη


Αντιδήμαρχος της τέως δημοτικής αρχής, παρενέβην στο loutraki-press και ισχυρίσθηκε ότι κάνοντας λόγο για € 250 εκατ. που διαχειρίστηκε ο πολυχρονεμένος δήμαρχος παραπληροφορείται η κοινή γνώμη. Το ορθόν είναι ότι διαχειρίσθηκε τουλάχιστον € 310 εκατ. κι ας μας δείξει το έργο του πέραν από τις μακέτες…»
Ο Νικηφόρος σχολιάζει απαντώντας 

Μια φορά και έναν καιρό ήταν  ένας αντιδήμαρχος.  Μα αυτό το λένε δημοσιογραφία  βρε Πανούλη η ιστορίες για τα νήπια και όχι για την πρώτη δημοτικού.  Θα σου διηγηθώ ένα ανέκδοτο. Κάποτε ένας προξενητής σε κάποιο χωριό πήγαινε να κλείσει  .ενα συνοικέσιο.
Στο δρόμο συνάντησε τον διάβολο και το ρώτησε που πηγαίνει και αυτός του είπε τι πάει να κάνει.  Και τότε προθυμοποιήθηκε να πάει μαζί του για να τον βοηθήσει. Ο προξενητής είχε τις αντιρρήσεις του αλλά στο τέλος τον έπεισε  και πήρε παρέα τον διάβολο αφού τον έπεισε ότι θα κλείσει το προξενιό πολύ γρήγορα.

Πήγαν στο σπίτι και ο προξενητής άρχισε το έργο του. Είπε ότι έχει ένα σπίτι η νύφη  και λέει ο διάβολος ότι ξέχασες ότι έχει και ένα άλλο που είναι καλύτερο από αυτό που είπες;  Το ίδιο έγινε και μα τα χωράφια όπως και με τα μετρητά που τα μεγάλωνε όλα ο διάβολος και το προξενιό  πήγαινε περίφημα. Μέχρι που ο προξενητής είπε ότι ξέρετε ότι η νύφη έχει ένα μικρό ελάττωμα κουτσαίνει λίγο από το ένα πόδι. Και τότε μπαίνει ο διάβολος στη συζήτηση και λέει ότι όχι δεν κουτσαίνει από το ένα αλλά και από τα δυο . Και έφαγε το ξύλο της ζωής του   Να προσέχεις λοιπόν Πανούλη μου γιατί οι πολλαπλασιασμοί των ανύπαρκτων στοιχείων δεν έχουν πάντα καλά αποτελέσματα 
Πανούλη συκοφαντία είναι ένα κίβδηλο νόμισμα που το φτιάχνουν  οι λίγοι αλλά πολλοί όταν φτάσει στα χέρια τους το κυκλοφορούν χωρίς ντροπή.
Αυτή είναι η αποστολή μου. Να διακόψω την κυκλοφορία της συκοφαντίας παραθέτοντας στοιχεία στα παραμύθια που γράφεις.