Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Φάνης Σιτές : Ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που ζητά την ψήφο σου

Πρέπει οι  φίλαθλοι ψηφοφόροι να προσέχουν τα ψηφοδέλτια που θα ρίχνουν στην κάλπη να έχουν και χρώμα αθλητικό .
Οι φίλαθλοι του ποδοσφαίρου όσοι θα ψηφίσετε για δήμαρχο τον Κώστα Λογοθέτη να μη ξεχνάτε ότι υπάρχει ως υποψήφιος ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου που το όνομα του είναι Φάνης Σιτές. του Στέφανου. . Και γράφω το όνομα του πατέρα του γιατί αυτός υπήρξε η ζωντανή ιστορία του Ολυμπιακού Λουτρακίου. Και πρέπει όλοι εμείς που γράφουμε όλα αυτά για να ενημερώσουμε τον κόσμο να σεβόμαστε τα πρόσωπα που έχουν προσφορά.
Ο Φάνης Σιτές υπήρξε και ποδοσφαιριστής αλλά και προπονητής και τώρα μέλος του Π Α Ο Λουτράκι μιας ομάδας που έχει τεράστια υποδομή αλλά και διοικητική οργάνωση.
Είναι παντρεμένος με την Παναγιώτα Σεραφείμ και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά Το Στέφανο που είναι φοιτητής του Πολυτεχνείου την Τριανταφυλλιά και του Γιώργου - Γιάννη που αν και ακόμα μικρούλης δεν υπάρχει πόρτα γηπέδου που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο να μη μπορεί να την ανοίγει όχι με αντικλείδι αλλά με την ΄πειθώ του.
Εμείς δεν σου λέμε τι να ψηφίσεις. Αλλά αν ψηφίσεις Λογοθέτη και είσαι φίλος του ποδοσφαίρου θα είναι άδικο αν δεν βάλεις ένα σταυρό στο Φάνη Σιτέ.