Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Οι ηγέτες κ. Στάμου ονομάζουν τους ψευδολόγους και τους συκοφάντες



Διαβάζω μια δήλωση του  κ. Στάμου που έχει ως εξής 

"Δεν απαντώ σε κακοήθη δημοσιεύματα που σκοπό έχουν να πλήξουν την παράταξη  της «Πρωτοβουλίας Πολιτών» και εμένα προσωπικά! 

Οι δημότες του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων  γνωρίζουν τους ψευδολόγους και συκοφάντες και για άλλη μία φορά θα τους απομονώσουν!"
Και να  πιο ήταν το δημοσίευμα 

ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ Ή ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ;

Το ενδεχόμενο να διακοπεί πρόωρα το εκλογικό ταξίδι της Πρωτοβουλίας Πολιτών εξετάζεται αυτή την ώρα στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του loutraki-press υπάρχουν πάρα πολλά απρόοπτα στο «γάμο» τοπικού συνδυασμού και Δημήτρη Στάμου, τα οποία θεωρούνται ανυπέρβλητα, ενώ κυρίαρχα αυτό που ενδιαφέρει τον εξαίρετο συνάδελφο είναι να μην τσαλακωθεί η προσωπικότητά του που επί τόσα χρόνια έχει χτίσει με κόπους και αγώνες.
Φυσικά, έπεσε σε ένα παρασκήνιο που δεν γνώριζε όταν αναλάμβανε, αλλά άλλο ένα σημαντικό στοιχείο είναι και η αδυναμία εξεύρεσης των απαιτούμενων πόρων για τη συγκρότηση συνδυασμού, δεδομένου ότι υπάρχει απροθυμία από στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ Λουτρακίου και καταβολή ακόμα και του παραβόλου.

Πριν την έκτακτη συνάντηση στο Εργατικό Κέντρο Λουτρακίου, είχε προηγηθεί συνάντηση του Δημήτρη Στάμου με τον αναπληρωτή του δημάρχου, αντιδήμαρχο Γιώργο Γλυκοφρύδη.

Σχολιασμός του Νικηφόρου 

Κύριε Στάμου εσείς ένας δάσκαλος της ενημέρωσης δηλώνετε ότι δεν απαντάτε στους ψευδολόγους και στους συκοφάντες  που θέλουν να πλήξουν την παράταξη και εμένα προσωπικά. Και συνεχίζετε ότι ο λαός του Δήμου Λουτρακίου Αγίων Θεοδώρων   τους γνωρίζει και θα τους απομονώσει.
Μα αν εσύ ο ταγός τους δεν τους κατονομάζεις που θα πάει ο μπάρμπας με την θεία να τους βρει και να τους βάλει στην γωνία. 
Το δημοσίευμα δεν είχε στόχο ούτε εσάς ούτε και την παράταξη σας. Αλλά τον Λογοθέτη και για τον λόγο αυτόν μπήκε η  συνάντησης σας με τον κ. Γλυκοφρύδη.  Και ο κ. Πανούλης που όλα αυτά τα πλάθει στην φαντασία του
Λοιπόν  ο ψευδολόλγος και μο συκοφάντης είναι αυτός που έγραψε το κείμενο. Για να μη γράφει το όνομα του κάτι ξέρει ο ΄νοικοκύρης  Ενώ εγώ όχι μόνο το γράφω αλλά και τον προκαλώ να απαντήσει ή να με οδηγήσει στη δικαιοσύνη  
Και το όνομα αυτού Πανούλης Ηλιακόπουλος