Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Κύριε Γιωτάκη όταν σας άκουγα στο ΑΧΙΟΝ μου θυμίσατε όχι πολιτικό αλλά ...έμπορο

Παρακολούθησα με πολύ μεγάλη προσοχή  την εμφάνιση σας στο τηλεοπτικό κανάλι ΑΞΙΟΝ  και μελέτησα  ΕΞΊΣΟΥ με πολύ μεγάλη προσοχή αυτά που μας είπατε και στην κυριολεξία με προξενήσατε πολλά ερωτηματικά . Εκτός βέβαια και αν δεν μπορούσα να καταλάβω αυτά που λέγατε που εσείς οι πολιτικοί έχετε την δική σας γλώσσα.
Είπατε ότι πήγατε στον κ. Στάμου και που σας έδωσε ότι του ζητήσατε ενώ ο κ. Λογοθέτης δεν δεσμεύτηκε πουθενά και για τίποτα. Δηλαδή αν κατάλαβα καλά υπήρξατε ένας γυρολόγος που ζητούσε ανταλλάγματα για να προσχωρήσει κάπου. Και καλά γιατί δεν πήγατε και εσείς μαζί με κάποια στελέχη σας που ήδη συνεργάζονται με τον κ. Στάμου. Απορώ όμως με τον κ. Στάμου που προσωπικά  τον θεωρώ σοβαρό άνθρωπο πως δέχτηκε να κάνει αυτή την δεσμευτική συζήτηση. που τώρα με αυτά που είπατε στο φακό ο κ. Στάμου εκτίθεται από την μια και από την άλλη ανεβαίνουν οι μετοχές του Λογοθέτη που σας είπε σύμφωνα με τα δικά σας λόγια ότι δεν κάνει συμφωνίες.
Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερος τίτλος τιμής για έναν πολιτικό που δεν κάνει αυτού του τύπου τις συναλλαγές . Και αυτό ας το προσέξουν αυτοί όλοι που για ότι γίνει αρνητικό στην περιοχή του Δήμου  Λουτρακίου  Περαχώρας και Αγίων Θεοδώρων υπεύθυνος είναι ο Κώστας Λογοθέτης.