Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

όσο πιο πολλά πράγματα ντρέπεται ένας άνθρωπος τόσο πιο αξιοπρεπής είναι Μπέρναρντ Σόου



Διαβάζω κάτω από τα ονόματα του ψηφοδέλτιο του 

κ.Γιώργου Γκιώνη το παρακάτω κείμενο που κατά την 

γνώμη μου αποτελεί μια 

επιβεβαίωση των υπευθύνων του μπλοκ ότι μέχρι 

σήμερα δεν υπηρετούσαν τον πολιτικό πολιτισμό και 

άφηνα αχαλίνωτους τους ανώνυμους να υβρίζουν τους 

αντιπάλους της παρέμβασης 

Πρώτη φορά παρατηρώ τόση ξετσιπωσιά σε κείμενο 


Γράφει το 


Για λόγους δεοντολογίας και στο 

πλαίσιο του πολιτικού πολιτισμού θα 

αναρτηθούν μόνο επώνυμα σχόλια . Η ίδια τακτική θα 

ακολουθηθεί για τα ψηφοδέλτια όλων των συνδυασμών

Τι σημαίνει πολιτικός πολιτισμός: το σύνολο των πεποιθήσεων, στάσεων και συναισθημάτων, που δίνουν την τάξη και νόημα σε μια πολιτική διαδικασία και τα οποία παρέχουν τις βασικές υποθέσεις και τους κανόνες που διέπουν τη συμπεριφορά του πολιτικού συστήματος.

Πριν να μπει ο πολιτικός πολιτισμός στο παραπάνω 

μπλοκ να τι έγραφαν τα ανώνυμα σκουλυκάκια 



Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips
29 Οικογένειες όμηροι του [Δημάρχου] Λογοθέτη 3.5 χρόνια μπορεί να μην τους προσέλαβε αυτός ο ψεύτης ο [άνθρωπος ] χωρείς τιμή αλλά υπέγραψε μαζί με την απατημένη γκόμενα του ΚΚΕ Μίτε ένα συμβόλαιο τιμής ,εάν ήταν τίμιος θα το είχε τιμήσει ,αλλά τιμή δεν έχει ..

Ανώνυμος είπε... Best Blogger Tips
Χρωστάει της μιχαλούς ο λογοθετης για αυτο δεν πληρώνει κανένα,χαχαχα

Δημοσίευμα του Λουτράκι Μπλοκ 




Ο Γιωτάκης έκλεισε  με τον Λογοθέτη  


Λέει πολλά  η 20ετή απουσία του από τα κοινά και η τωρινή αγωνία του(!) για την κατάσταση που επικρατεί.Τώρα, κατά πόσο η αγωνία αυτή συνδέεται με την τελική επιλογή του είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο αφού ο εν ενεργεία δήμαρχος εκλέχτηκε με τις ευλογίες του.

Λέει  πολλά η προσπάθεια που είχε κάνει να είναι αυτός ο εκλεκτός της Πρωτοβουλίας Πολιτών και η τεχνητή αναστάτωση που προσπάθησε να πετύχει ευτυχώς βρήκε σε κυματοθραύστη.

Αυτό το οποίο οφείλουμε να κρατήουμε από την τελευταία του επίσημη εμφάνιση στα κοινά της πόλης είναι ότι ο δήμαρχος της μακρινής 12ετίας  82-94 ήταν αυτός που εγκαινίασε τον περίφημο θόλο του καζίνο Λουτρακίου, όταν είχε βουίξει όλη η οικουμένη για το υπερβολικό κόστος που στοίχισε και χρεώθηκε στην κοινοπραξία.
Ο κύριος Γιάννης κόβοντας την κορδέλα του χρυσοπληρωμένου θόλου επικροτούσε την τότε διαχείριση.Πως θα συμπεριφερθεί τώρα, ΑΝ εκλεγεί ο ίδιος και ο συνδυασμός του απέναντι σε αυτούς που ο ίδιος είχε συγχαρεί για την σωστή και συνετή διαχείριση;

Όσον αφορά τέλος την πιθανή συγκατοίκηση του με τον Γ.Μάρκελο που λέγεται ότι θα είναι και αυτός υποψήφιος με τον νυν δήμαρχο είναι ένα ζήτημα που μόνο στρατιωτικοί ανταποκριτές πρώτης γραμμής πολέμου θα μπορούν να περιγράψουν.Αν και εφόσον επιβεβαιωθούν οι φήμες


Και από κάτω από τα σχόλια το κειμενάκι αυτό. 

Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Το loutrakiblog.gr δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια



Σχολιασμός Νικηφόρου 
Για την ελευθερία του τύπου έγιναν αγώνες αμέτρητοι με αποτέλεσμα σήμερα να υπάρχουν  οι αυτοσχέδιοι δημοσιογράφοι και να αυθαιρετούν για λογαριασμό της .
Και το σπουδαίο εδώ είναι ότι μας νομίζουν όλους εμάς ότι είμαστε άνθρωποι ενός κατώτερου Θεού που μπορούν να μας εργάζονται οι αυτοσχέδιοι δημοσιογράφοι με αυτό το  σχολιάκι που μας υποτιμά και  που το γράφουν κάτω από ποταμούς ύβρεων με την επωδό Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. 
Και ήρθε ο κ. Γιωτάκης και του προσγείωσε  όλους ανώμαλα. Γιατί είπε την μεγάλη αλήθεια για τον Κώστα τον Λογοθέτη που του είπε καμία συμφωνία δεν κάνω μαζί σου.
Ενώ ο κ. Στάμου του έδωσε ότι του ζήτησε. Εμείς θα κάνουμε όμως επώνυμη κριτική επάνω στα ονόματα που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του κ. Γκιώνη  και να δούμε από αυτούς και να ξεχωρίσουμε τους γηγενείς και τους φερτούς. Αλλά τόσα πολλά έχω βγάλει για παράνομες πινακίδες του κουμπάρου Γιαλοψού για τις παράνομες παροχές για την παράνομη κατάληψη της πλατείας πάλι από τον κουμπάρο. Από την μη αποδοχή του κ. Γκιώνη να αναμετρηθεί με τον Λογοθέτη σε όλα τα ψέματα που έχει πει ο νυν Δήμαρχος. .
Γιατί μεροληπτείτε κύριοι και δεν βγάζετε όλα αυτά που συνεχώς κατηγορώ και κανένας  από εσας δεν ασχολείται. Και έρχεται ο κ. Ηλιακόπουλος που τον κατηγορεί η κ. Γιαννούλη ότι του τα έδινε με φακελάκι και κανένας σας δεν το γράφει. Και αυτός ο κύριος κατηγορεί κάθε εκλεγμένο Δήμαρχο γιατί είναι ένας λαδωμένος κονδυλοφόρος. Και ενώ έβγαλε ακόμα και Δελτίο τύπου και με το οποίο μας πληροφορεί ότι θα μηνύσει την κ. Γιαννούλη και τους κυρίους Στεριώτη και Βραχάτη . Και αντί μήνυσης μας προέκυψε ο κ. Ηλιακόπουλος δηλωσίας. Και ενώ κύριοι ασχολείστε με δευτερεύοντα θέματα αυτό το τεράστιο θέμα δεν σας απασχολεί . Ποιος σας απαγόρευσε να γράψετε το παραμικρό;
Εμείς γνωρίζουμε και για το λόγο αυτόν δεν θα σας αφήσω να κάνετε τα πολύ φτηνά σας παιχνίδια  Από καρδιάς σας ευχαριστώ που βγάλατε από το μπλοκ σας το δικό μου γιατί αν παρέμεινε θα με μείωνε.
Να μελετήσετε πολύ καλά τα λόγια του αείμνηστου σκηνοθέτη μας Ανδρέα Βουτσινά " Οι καρέκλες δημιουργούν αιμορροΐδες στο μυαλό"