Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα



Γράφει ο Πανούλης που τον έπιασε η κ. Γιαννούλη με την γίδα στην πλάτη

Τα «βαλσαμωμένα πουλιά» τελικά δεν έχουν καταφέρει να μαζέψουν τα € 10.000 της ομολογίας χρηματισμού του «υπηρεσιακού» δημάρχου Κώστα Λογοθέτη για να τα επιστρέψουν στον εργολάβο κι έτσι αποφάσισαν να αλλάξουν το σενάριο.
Φυσικά, η καραμέλα παραμένει, ότι ένας εργολάβος κατασκευαστής δημοσίων έργων πήγε να αγοράσει την γκαρσονιέρα στην πλέον υποβαθμισμένη παραδοσιακά περιοχή της Αθήνας, που η αξία της την περίοδο του χρηματισμού μπορεί να ήταν μικρότερη των € 10.000 λόγω της ανυπαρξίας αγοραστικού ενδιαφέροντος.
Το νέο σενάριο λοιπόν προβλέπει ότι οι προκαταβολές δεν επιστρέφονται και με δεδομένη την ανοησία που τους διακατέχει όχι μόνον επιβεβαιώνουν, αλλά επαυξάνουν τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν για την ομολογία από τον Κώστα Λογοθέτη του χρηματισμού του, με την κατάθεση δύο φορές ποσού των € 5.000 την κάθε φορά στον κοινό τραπεζικό λογαριασμό με τη σύζυγό τουΦωτεινή Ανδρέου, που τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα στην ιστορία του τόπου.
Σχολιασμός Νικηφόρου
Με μένα δεν μπορείς να παίξεις γιατί δεν θα με δεις σε κανενός το παχνί να τρώω. Καλά δεν ντρέπεσαι όταν ισχυρίζεσαι ότι υπάρχει κοτέτσι και όχι διαμέρισμα στην Αθήνα που κοστίζει κάτω από 10.000ευρώ;  Και θα πήγαινε να λαδωθεί ο Δήμαρχος από τον εργολάβο με κατάθεση στην τράπεζα; Επίσης έγραψες ότι στην Κυψέλη πουλήθηκε γκαρσονιέρα 6.000 ευρώ και σου ζήτησα να μου φέρεις αποδεικτικά στοιχεία και εσύ κάνεις ότι δεν ακούς. Μα εδώ προσπαθείς να κάνεις ότι δεν άκουσες το κατηγορώ   της κ. Γιαννούλη και μαζί με σένα και ο κ. Γιάννης Βραχάτης πού δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω.
Είμαι άτυπο γραφείο όλων των υποψηφίων δημάρχων και θα απαντώ σε ότι γράφεις. Εκτός βέβαια του κ. Γκιώνη που είναι τώρα  δικός σου προστατευόμενος. Και  γι αυτό εγώ ο φερτός στο Λουτράκι  του χαρίζω ένα δικό σου κείμενο που το έγραψες την εποχή που ήταν δήμαρχος και έπαιρνες τα φακελάκια ( δήλωση Γιανούλη) για να τον ξεπατώσεις

Κύριε Γκιώνη μια λαϊκή  παροιμία μας λέει "Π¨ες μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι.
Και ένα άλλο κ. Γκιώνη Όποιος ξεχνά χάνει