Δευτέρα 21 Απριλίου 2014

Κύριε Γκιώνη οι πολιτικοί ηγέτες δεν κάνουν κλεφτοπόλεμο!!!


.
Κλεφτοπόλεμος:Πολεμική τακτική των κλεφτών και των αρματολών κατά την Ελληνική Επανάσταση του 1821. Πρόκειται για αιφνιδιαστικές επιθέσεις που πραγματοποιούσαν οι επαναστατημένοι Έλληνες κατά των Οθωμανών κατόπιν ενέδρας.

Για να χρησιμοποιείς  κ. Γκιώνη  τις μεθόδους που χρησιμοποιούσαν οι οι γνήσιοι αγωνιστές του 1821 πρέπει να έχεις στο επιτελείο σου κ. Υποψήφιε Δήμαρχε ότι τα εκλεκτό υπάρχει στο Δήμο μας από την μια και από την να μη μπορείς να έχεις την ελευθερία να  κινηθείς μέσα στον χώρο του Δήμου που διεκδικείς και πάλι να διοικήσεις . Όπως αποδεικνύει η πραγματικότητα και οι ινστρούχτορες που έχεις δίπλα σου { άλλοτε φανατισμένοι διώκτες σου και ο ένας υπηρέτης  και των δυο προηγούμενων συναδέλφων σου ( Γιωτάκη -- Παύλου) } δεν έχουν καμία σχέση με την λεβεντιά των αμαρτωλών και κλεφτών  . Επίσης στην Ελλάδα έχουμε δημοκρατία που σημαίνει ότι μπορείς ελεύθερα να λες την γνώμη σου.
Αντί λοιπόν να χαρακτηρίζεις ψεύτη τον Κώστα Λογοθέτη αόριστα και να μη γίνεσαι πιστευτός σου βρήκα τον καλύτερο τρόπο για να αποδείξεις ότι εσύ είσαι ο αληθινός και ο Λογοθέτης ο ψεύτης. 
Να παρουσιαστείτε και οι δυο ενώπιον του Λαού του Δήμου που αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει στο Αλεξάνδρειο  συνεδριακό Κέντρο.Να βάλετε έναν συντονιστή της συζήτησης  και από εκεί θα βγάλει ο κόσμος τα συμπεράσματα του.Να μη  μιμηθείς τους επικοινωνιολόγους συνεργάτες σας που ακολουθούν την μέθοδο την πανάρχαια " ...συκοφαντείτε συκοφαντείτε κάτι στο τέλος θα μείνει" 
Αν δεν δεχτείς την πρόσκληση αυτή έχω το δικαίωμα να σε χαρακτηρίσω πολύ άσκημα. Και να είσαι βέβαιος ότι αυτό θα το κάνω γιατί υπηρετώ την αλήθεια και την δικαιοσύνη . 
Βέβαια δεν σε απειλώ απλά σε προειδοποιώ. Και αν οι αριθμοί που έδωσε στην δημοσιότητα ο Κώστας Λογοθέτης είναι ψεύτικοι  και το αποδείξεις  τότε και θα  ψηφίσω  την παράταξη σου και θα αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις για την επιτυχία σας. 
Ιδού το Αλεξάνδρειο ...ιδού και η απόδειξης ποιός είναι ο αληθινός και ποιος είναι ο ψεύτης !!!