Κυριακή 28 Ιανουαρίου 2018

Πως ο ιστορικός Π Α Σ Κόρινθος θα ανατρέψει το 0-2 !!!:





Διαβάζω:

Ο ΠΕΛΟΠΑΣ στον Τελικό Κυπέλλου Κορινθίας ¨ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ¨


Το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στον τελικό Κυπέλλου ΕΠΣ Κορινθίας
που από φέτος θα ονομάζεται
¨ΣΠΥΡΟΣ ΝΙΚΑΣ¨
κέρδισε το απόγευμα στο Γήπεδο του Ζευγολατιού ο ΠΕΛΟΠΑΣ Κιάτου.και τώρα περιμένει το νικητή του άλλου Ημιτελικού
ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΄06 στο γήπεδο του συνοικισμού
την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου.
Σχολιάζει ο Νικηφόρος

Αποτελεί ιεροσυλία να προσπαθεί να τιμήσει η ένωσης την μνήμη ενός ανθρώπου που όταν ήταν εν ζωή το πρωτοκλασάτο στέλεχος της ( Γκρούτσης )  είχε την θρασύτητα ακόμα και ιδιοτελή να τον χαρακτηρίσει. Και αν υπήρχε θερμόμετρο που θα μπορούσε να μετρήσει αυτόν τον χαρακτηρισμό που τόλμησε να κάνει ο άνθρωπος που έχει εισπράξει από πολλές πηγές όχι θα έσπαγε αλλά θα είχε διαλυθεί.
Τιμάμε λοιπόν τον Σπύρο Νίκα που οκτώ χρόνια που ήταν στη ζωή δεν τον κάλεσαν σε μια γιορτή. Και βρήκε ο αναπληρωματικός ( !!!) ταμίας να εισηγηθεί να ονομαστεί ο τελικός με το όνομα του. Και όλα αυτά τα κάνει ο  εν λόγω αξιωματούχος γιατί προσπαθεί να σκεπάσει την προδοσία του προς αυτό που ζητά τώρα να τιμηθεί .
Τιμούν έναν άνθρωπο που δεν  τόλμησε ένας από την ένωση να παρουσιαστεί μπροστά στο φέρετρο του και να τον αποχαιρετίσει. Ακόμα και νεκρός τους προκαλούσε δέος. Και έπρεπε να ενταφιαστεί και να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να γίνει αυτή η αστεία εισήγηση που προκαλεί μόνο γέλιο και τίποτα άλλο. Είμαι βέβαιος ότι από εκεί επάνω που βρίσκεται ο αείμνηστος θα αποδοκιμάζει και την  εισήγηση και τον εισηγητή.
Και ερχόμαστε στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 31.1 2018
Για να γίνει η ανατροπή να βάλετε πίσω από το τέρμα του ιστορικού Π Α Σ τον κυρ Μιχάλη τον εικονικό

Αντί να κάθετε στον πάγκο του παρατηρητή και εκεί παράνομα και πίσω από τον τέρμα παράνομα. Μόνο που θα χρειαστούν μεταφορείς να μεταφέρουν και τον  εικονικό και τον πάγκο στο ημιχρόνιο . Τώρα τον πρώτο λόγο για την επιλογή των διαιτητών τον έχει ο διακινητής ιδεών μέσω των VIDEO ο Δημητράκης ο ανιδιοτελής που χαρακτήρισε τον Νίκα ιδιοτελή ( είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα ) έχει πολλές επιλογές 
Κατά την γνώμη μου η πρώτη τριάδα είναι  Φραντζής --Μπετσόγλου --
Κωνσταντόπουλος που είναι μια τριπλέτα που δεν παίζεται. Αυτοί οι τρεις είναι ικανοί ακόμα και μεγάλο πλεόνασμα να βγάλουν. Αλλά υπάρχουν και αναπληρωματικοί διαιτητές έτοιμοι να πάρουν πιστοποιητικό πίστεως. 
Ζήτω η αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου.