Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μας αντιμετώπισαν με κραυγές οι στερούμενοι επιχειρημάτων


Προς  τον

Πρόεδρο της Θύελλας  Πετρίου 




Αποτέλεσμα εικόνας για Βολταίρος


Πρόεδρος Θύελλας Πετρίου είπε "« δεν ήμουνα στον αγώνα γιατί είχα  κάτι καλύτερο να κάνω» 




Ήρθα στο χωριό σας μέσα σε μεγάλη νεροποντή για να γνωρίσω μια αθλητική Κυψέλη  που την αποτελούν οι 300 κάτοικοι του.
Να έχεις την δυνατότητα να έχει μια αξιόλογη ομάδα στο τοπικό  πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας .Επομένως κατά τεκμήριο δεν έχω καμία πρόθεση να μειώσω την ομάδα σας την οποία έμπρακτά απέδειξα ότι την θαυμάζω
Και έπρεπε να σας σταματήσω και να σας βγάλω από την εκπομπή μου όταν είπατε ότι « δεν ήμουνα στον αγώνα γιατί είχα  κάτι καλύτερο να κάνω» γιατί κατεβάσατε το επίπεδο της εκπομπής σε επίπεδο δαπέδου. Σας άφησα γιατί πίστευα ότι σας ξέφυγε Διαψεύστηκα για στη συνέχεια βγάλατε την  μάσκα  και κάνατε προσωπική επίθεση εναντίον  μου. Και ομολογώ ότι το περίμενα όταν άκουσα από στόμα προέδρου μιας ομάδας ότι έχει να κάνει  κάτι καλύτερο από το να παρακολουθεί  αγώνα της ομάδας του Αυτό που είπατε δεν το έχει πει κανένας σε παγκόσμιο επίπεδο. Είσαστε επομένως παγκόσμιος πρωταθλητής που πρόεδρος μειώνει την ομάδα που διοικεί.
Επειδή αναφερθήκατε σ ένα δημοσίευμα μου στο μπλοκ μου σας το παραθέτω αυτούσιο
Έγραψα στο λοιπόν  μπλοκ μου :
Η επανάστασης που σημαίνει Ανάσταση άρχισε από το γήπεδο του Πετρί από έναν διαιτητή που σφύριξε  ότι είδε και είμαι βέβαιος ότι θα μπήκε στην μαύρη λίστα γι αυτό ίσως  αρχίζει να γίνεται κάτι σωστό από τον διαιτητή α
Ενώ  έπρεπε  το πρώτο  ημιχρόνιο η Κόρινθος 06 να είχε ένα προβάδισμα μεγάλο στο δεύτερο ημιχρόνιο έγινε κάτι που παρακολουθώ ποδόσφαιρο χρόνια πρώτη φορά το αντίκρισα  Επί 20 λεπτά να μη υπάρχει η ομάδα Κόρινθος 06 και οι παίκτες της Θύελλας Πετρίου  να εντυπωσιάζουν. Θυμήθηκα τον  αγώνα Κόρινθος 06 -- Πανκαμαριακός που και εκεί δεν υπήρχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα η ομάδα που διεκδικούσε το πρωτάθλημα και το οποίο και στην συνέχεια έχασε.
Εδώ όμως έτυχε τον αγώνα να τον διαιτητεύει ένας διαιτητής που πρέπει να έχει ανεξαρτοποιηθεί  
Τώρα αυτή την ελεύθερη από την οδό Νοταρά 48 διαιτησία πως θα την πληρώσει ο διαιτητής αυτό θα το δούμε στην  συνέχεια του πρωταθλήματος 
Και εδώ θέλω να με ακούσουν οι φίλοι της Θύελλας που οι παίκτες των τα έδωσαν όλα και κάτι παραπάνω αλλά η διαφορά των παικτών  σε όλα ήταν τεράστια . Και αν δεν υπήρχαν  τρεις φίλαθλοι ο αγώνας μπορεί να είχε ακόμα και θετικό αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας  των Και αυτά τα γράφει ένας φίλος της Θύελλας και όχι κάποιος που είναι απέναντι στην ομάδα που έχει φίλους 300 κάτοικους ενός χωριού. Το να βρίσεις έναν  διαιτητή είναι πολύ εύκολο να αποδείξεις όμως τα λάθη του είναι πολύ δύσκολο.
Και ας πάρουμε τα πέναλτι που έγινα μπροστά μου δηλαδή σε απόσταση 30-40 μέτρα  Το πρώτο το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας ήταν καθαρή ανατροπή του παίκτη. Και το δεύτερο ενώ ο παίκτης ήταν σε προφανή θέση να πετύχει τέρμα ανετράπη και αυτός ήταν ο λόγος που είδε και την κόκκινη κάρτα ο παίκτης της Θύελλας Η δεύτερη κόκκινη και αυτή δικαιολογημένη αφού ο παίκτης της Θύελλα κλότσησε εν ψυχρώ αντίπαλο  του.
Αν στη θέση του διαιτητή ήταν ο παλαιός Ρούτσι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έφευγε από το Πετρί η Κόρινθος 06 με τους 3 βαθμούς αφού δεν θα έδινε τα δύο πέναλτι που ήταν. Τα πρώτα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνιου δεν την έχω δει ποτέ την Κόρινθο 06 να παίζει αυτό το άσκημο ποδόσφαιρο.
Πρέπει οι ποδοσφαιριστές της να καταλάβουν ότι κανένα πρωτάθλημα δεν τελείωσε,. Ο επόπτης Τάγαλης πρέπει να μάθει ότι δεν κάνουν διάλογο με τους φιλάθλους 

Μετά από αυτά που άκουσα να λέτε για την ομάδα σας   ή δεν διαβάσατε το κείμενο μου και σας μεταφέρθηκε λαθεμένα ή το διαβάσατε και δεν το καταλάβατε.
Που αλλάζω την γνώμη μου για τον διαιτητή όταν γράφω «Αν στη θέση του διαιτητή ήταν ο παλαιός Ρούτσι δεν υπήρχε καμία περίπτωση να έφευγε από το Πετρί η Κόρινθος 06 με τους 3 βαθμούς αφού δεν θα έδινε τα δύο πέναλτι που ήταν.»
Δηλαδή μια καλή διαιτησία να μη την γράψουμε επειδή είχαμε κάποτε χαρακτηρίσαμε ότι ο κ. Ρούτσι δεν ήταν σωστός. Και δεν είναι η πρώτη φορά που έχω γράψει για σωστή διαιτησία του εν λόγω  διαιτητή  Ποτέ δεν τον έκανα Έλληνα γι αυτό το επώνυμο του το γράφω με γιώτα
Επειδή γνώριζα ότι ο αγώνας θα γινότανε μπροστά στο τέρμα της Θύελλας ήμουνα στο δεύτερο ημιχρόνιο πίσω από τον επόπτη Τάγαλη και αν παρανομούσε ο γενικός της Κορίνθου 06 να είσαστε βέβαιος ότι πρώτος θα το έγραφα. Επομένως αυτό περί εντολών και άλλων τινών είναι παραμύθι χωρίς δράκο.

Αλλά δεν είπατε τίποτα για τον υβριστή του προέδρου της Κορίνθου 06 που τον κατηγόρησε ότι έπαιξε ρόλο στον περσινό σας μηδενισμό της ομάδας με τον Ολυμπιακό Άσσο Και ο υβριστής ήταν ποδοσφαιριστής σας.
 Επίσης δεν είπατε απολύτως τίποτα για τους τρεις υβριστές που δεν άφησαν κανέναν να μη τον βρίσουν. Με πρώτο  τον διαιτητή που άκουσε ότι υπάρχει στο λεξικό από πλευράς ύβρεων.

Κύριε Πρόεδρε

Προσέχω και τι γράφω αλλά και τι λέω γιατί τρομάζω να βρεθώ στη θέση σας και να υποστηρίξω ότι την ώρα που αγωνίζεται η ομάδα μου έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Που σημαίνει ότι είσαστε το ανώτερο στέλεχος μιας ομάδας που για την αφεντιά σας παρακολουθεί τους αγώνες της όταν δεν έχει άλλο τι να κάνει.
Λυπάμαι που είχα το θλιβερό προνόμιο  στην δική μου εκπομπή να ακουστεί  «« δεν ήμουνα στον αγώνα γιατί είχα κάτι καλύτερο να κάνω»
Που αυτό  δεν θα το ξεχάσω  ποτέ  και όσοι παρακολούθησαν την εκπομπή μου
Κατάλαβα ότι θέλατε να χαλάσετε την εκπομπή αλλά πετύχατε το αντίθετο Χαρακτηρίσατε τον εαυτό σας έναν πρόεδρο που παρακολουθεί τους αγώνες της  όταν δεν έχει κάτι το καλύτερο να κάνει. Είμαι της γνώμης ότι μετά από αυτό που είπατε δεν πρέπει να έχετε θέση στην ομάδα που έβγαλε έναν  διεθνή ποδοσφαιριστή.
Ίσως όλα αυτά εσείς να μη τα λαμβάνετε υπόψη σας και να έχετε ως στόχο να παρεμβαίνετε σε μια εκπομπή και να προσπαθείτε με κραυγές  να την χαλάσετε.
Όπως βλέπετε αποτύχατε και αυτό πιστεύω ότι θα είναι στα μείον σας. Όπως και στα δικά μου αρνητικά θα είναι που σε μια αθλητική εκπομπή ένας πρόεδρος είπε ότι όταν αγωνίζεται η ομάδα του την παρακολουθεί όταν δεν έχει τίποτα άλλο να κάνει.
Ο Ταγκόρ Ραμπιντρανάθ  υποστηρίζει « … τα λάθει κατοικούν στη γειτονιά της αλήθειας γι αυτό μας αποπλανούν» 

Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ