Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Σ$τα στοιχεία που παραθέτω με απαντάτε με ύβρεις












Αντί να με βρίζετε θα ήθελα να πάρω απαντήσεις επάνω  σ όλα αυτά που γράφω. Οι διαιτητές
 Φραντζής και Καρακάσης έδωσαν εξετάσεις και αποδείχτηκε ότι βλέπουν μονόπλευρα
Και ο μεν Φραντζής μετά τον αγώνα Π Α Σ Κόρινθος --Αστέρας Δερβενίου έπρεπε μόνος του αφού θα ζητούσε συγνώμη να παρ έδιδε  την σφυρίχτρα του μετά τον σφαγιασμό που έκανε σε βάρος του Αστέρα Δερβενίου. Και η ομάδα του Δερβενίου διαμαρτυρήθηκε και την πλήρωσε στην συνέχεια μια και οι φίλαθλοι του σύμφωνα με έκθεση του Διαιτητή έκαναν επεισόδια
Ενώ ο Φραντζής δεν έγραψε λέξη όταν οι ενθουσιώδεις φίλαθλοι του ΠΑΣ


μπήκανε να πανηγυρίσουν το τρίτο αντικανονικό τέρμα. Μια εικόνα χίλιες λέξεις υποστηρίζουν οι Κινέζοι. Για μας εδώ στην Κορινθία μια φωτογραφία δεν σημαίνει τίποτα όταν αυτή είναι σε βάρος του Π Α Σ Κόρινθο.Ενώ για όλες τις άλλες ομάδες εφαρμόζεται ο πειθαρχικός κώδικας ακόμα και στα ψιλά γράμματα.
Τον αγώνα Τενεάτη -- Κόρινθος 06 άρχοντας του αγώνα για δεύτερη φορά θα είναι ο Καρακάσης που ως επόπτης του αγώνα Κόρινθος 06--Π Α Σ Κόρινθος άφησε ένα κραυγαλέο οφσάιντ με το οποίο ο Π Α Σ πέτυχε το δεύτερο τέρμα.
Βέβαια ο πρόεδρος της Κόρινθος 06 δίκαια πάσχει εδώ και δυο χρόνια του στερούν τον τίτλο του πρωταθλητή Και ο λόγος  είναι γνωστός Δεν ψήφισε τον ηγεμόνα  και έχει το ελάττωμα να κάνει καλές ομάδες και με το σπαθί του να παίρνει το πρωτάθλημα Δεν υπολόγισε σωστά αυτά που γίνονται στην οδό 
Νοταρά 48 και καλά ν α πάθει.
Αλλά οι πρόεδροι του Ισθμιακού και του Αστέρα που οι πρόεδροι υποστηρίζουν τον εικονικό γιατί πάσχουν; Γιατί και ο πρόεδρος του Ισθμιακού έχει τα παράπονα του στον αγώνα του πρώτου γύρου.Εύχομαι να μη συνεχιστούν.