Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Νικηφόρος : Η σιωπή είναι ακαταμάχητο επιχείρημα κυρ-Μιχάλη αδιάφορο που διαλύεται ο Π Α Σ Κόρινθος

Η ιστορία μου είναι έργο που θα επιζήσει κι όχι ρητορική επίδειξη που σκοπό έχει ν αποσπάσει τα χειροκροτήματα των συγχρόνων μου 
                                                                                                                   Θουκυδίδης 


Αυτή  η ομάδα  που όπως είπε το ιστορικό μέλος του Π Α Σ Κόρινθος :


Μου ζήτησες να μιλήσουμε για τον Π Α Σ Κόρινθο αλλά σε ρωτώ υπάρχει; Και ας πάρουμε από την αρχή τα πράγματα .  
Τώρα τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει μερικές συνελεύσεις και θα ήθελα να σε ρωτήσω με το χέρι στην καρδιά ποιο ιστορικό μέλος πήγε να ψηφίσει; Και στην Θέση του Λαρσινού  του αξεπέραστου προέδρου  σήμερα αλήθεια γνωρίζεις ποιος είναι ο ηγέτης του ιστορικού σωματείου; Και αν δεν γνωρίζεις τον ηγέτη ενός συλλόγου δεν υπάρχει  τίποτα για να ασκήσεις κριτική μια και δεν μπορεί να κάνει έργο..
Διάβασα ένα τελευταίο δημοσίευμα σου ότι η ομάδα δεν είχε τερματοφύλακα και όμως κανένας δεν νοιάστηκε για αυτή την γελοιοποίηση  του ιστορικού Π Α Σ  Που σημαίνει ότι κανένας από εμάς  που έχουμε φωνή  δεν ενδιαφέρεται για κάτι που έχει πεθάνει.
Τώρα θα μου πεις υπάρχει ο Μιχάλης Τσιχριτζής. Καταρχήν δεν είναι ιστορικό μέλος και γνωρίζεις πολύ καλά πως έγινε πρόεδρος  Μετά από αυτό δίκαια έχει ταχθεί με τους σημερινούς διοικούντες.
Στην εποχή την δική μ ας όταν χάναμε από τον Ολυμπιακό και την Α Ε Κ δεν μπορούσαμε να κοιμηθούμε. Και διπλή η στεναχώρια όταν χάναμε από τον Παναθηναϊκό  γιατί  από μια είχαμε τον καημό της ήττας και από την άλλη μήπως  μας χαρακτηρίσουν τσάτσους του Βαρδινογιάννη"

Αυτά τα υπέροχα λόγια μ ανάγκασαν να αναφερθώ στο Θουκυδίδη μια και και ταιριάζουν πέρα για πέρα στην πορεία της ομάδας που έκαναν τα μεγαθήρια του ποδοσφαίρου περνώντας τον ισθμό να χρειάζονται δραμαμίνες για να σταθούν στα πόδια τους. Και τώρα να αγωνίζεται με τερματοφύλακα το οπισθοφύλακα της ομάδας  Αυτό αν δεν είναι κατάντια τότε εσείς που βρίζετε το δήμαρχο τι απάντηση δίνετε εδώ;
Επίσης μπορεί αλήθεια να μας πει ένας το όνομα του προέδρου του Π Α Σ 
Κόρινθος και πως έχει γίνει η εκλογή του και την οικονομική του επιφάνεια 
Και τα μέλη του Δ Σ και την οικονομική των επιφάνεια; 
Αυτός είναι ο λόγος που δεν υπήρχε τερματοφύλακας.Μα και οι παίκτες που σήμερα παίζουν στην ιστορική ομάδα  την παλαιά εποχή θα πλήρωναν εισιτήριο για να μπουν στο γήπεδο.
Επίσης κατηγορώ τον Μιχάλη Τσιχριτζή ότι πήγε να εισπράξει 9.000 ευρώ η δραχμές 3.060.000 με ένα εικονικό τιμολόγιο Και το Σ Δ Ο Ε που τον έπιασε τον έβαλε 3.600.ευρώ πρόστιμο ή σε δραχμές 1.224.000 Αυτές κ. Τσιχριτζή είναι εμμονές ; Και αν  ναι γιατί δεν με οδηγείς στη Δικαιοσύνη Και αν όχι γιατί δεν πας σπίτι σου ; Να γιατί υποστηρίζει τον Π Α Σ ο Μιχάλης Γιατί οι διοικούντες την ιστορική ομάδα σιωπούν για το τεράστιο σκάνδαλο του εικονικού τιμολογίου. 
Με τις ανάλογες εύνοιες κ. Ραχανιώτη να μη γράφουν οι διαιτητές τίποτα στο φύλλο του αγώνα. Η ένοχη σιωπή αμείβεται.