Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018

Το παραγάδι του Νικηφόρου





Θα ήθελα να ρωτούσα τον δειλό εικονικό πρόεδρο
της Ένωσης που δεν τολμά να με αντιμετωπίσει γιατί συνεχίζει να προκαλεί. 
Δεν έχει καταλάβει ότι με την παρουσία του  στους αγώνες της Μπάρτσα επηρεάζει τον Διαιτητή του αγώνα;

Βέβαια ο διαιτητής Καλαράς δεν έχει ανάγκη την παρουσία κανενός προέδρου για να δείξει την εύνοια του προς την ομάδα την ιστορική του Π Α Σ Κόρινθος Και οι συμπάθειες είναι αμοιβαίες αφού τον ΄δέχτηκαν μέχρι την 17 αγωνιστική να τους διαιτητεύσει σε τρεις αγωνιστικές.

 Αλλά εδώ υπάρχει ένα τεράστιο θέμα για τον δειλό- εικονικό  πρόεδρο της ένωσης .Πρέπει να αποδείξει αν μένει μ ε την ψευδαίσθηση ότι είναι ακόμα πρόεδρος του ιστορικού τον οποίον έχει οδηγήσει από τα σαλόνια όχι στα αλώνια που είναι χρήσιμα αλλά σε χωράφια που δεν έχουν καμία  αξία  


Και ας αφήσουμε την θεωρία και ας έρθουμε στους αριθμούς που εδώ δεν περιμένουμε καμία απάντηση από ένα άνθρωπο που δεν τολμά να με αντιμετωπίσει. Και καλυπτόμενος πίσω από το αξίωμα του κάνει το παγόνι επάνω σε βασικά ερωτήματα που οδηγούν το ποδόσφαιρο της Κορινθίας  σε πλήρη ανυποληψία 

Πόσους  αγώνες δειλέ - εικονικέ πρόεδρε της ένωσης του ιστορικού  Π Α Σ Κόρινθος παρακολούθησες και πόσους των άλλων ομάδων Και δίνω εγώ ο Νικηφόρος την απάντηση. Μα δεν λείπει κανένας πρόεδρος από τους αγώνες της ομάδας του. εκτός από αυτόν της Θύελλας  Πετρίου που όπως μας δήλωσε όταν παίζει η Θύελλα έχει να κάνει κάτι καλύτερο.

 Και ο δειλός εικονικός θεωρεί ότι δεν πρέπει να απουσιάσει από  τους αγώνες της Μπάρτσα που τον συνδέουν επικοί αγώνες όπως αυτοί με την Θήβα και με την Ηλιούπολη που κανένας δεν ξεχνά εκτός από τους 38  που ψήφισαν με φανατισμό ένα  πρόεδρο που δεν είναι όλων των ομάδων αλλά μόνο μιας. Και αυτό το φανερώνει με προκλητικό τρόπο.