Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

Κάποτε κάποιος θα τολμούσε να πει την αλήθεια εικονικέ πρόεδρε


Μέσα  σ αυτή την παιδική χαρά βρέθηκε επιτέλους  ένας να ανοίξει το στόμα του χωρίς να υπολογίσει τίποτα και να πει δίχως  καρυκεύματα ότι δεν υπάρχει στην Κορινθία διαιτησία Και αυτός είναι ο Δημήτρης Μπίτζιος που δήλωσε: 



Η διαιτησία της Κορινθίας εκτός( Ορισμένων Που πραγματικά παίζουν αυτό που βλέπουν μες στο γήπεδο και δεν επηρεάζονται από κανένα) Οι υπόλοιποι δεν κάνουν ούτε για το παιδικό !!! 

Και νέα δήλωση του Μπιτζιου: κάποιοι έχουν μπερδέψει τις εκλογές της ένωσης με το ποδόσφαιρο της Κορινθίας οι εκλογές τελείωσαν έχω πει απ’ την αρχή στις δηλώσεις μου ότι το ποδόσφαιρο θα παίζεται μέσα στις τέσσερις γραμμές και βλέπω όλοι οι παράγοντες της Κορινθίας να μας βρίζουνε τους δίνω απόλυτο δίκιο και θα τα πούμε στη συνέχεια Δεν μπορεί κανένας να παίξει με τα λεφτά της κάθε ομάδας Και του κάθε παράγοντα τέλος!!

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Αυτά τα γράφω χρόνια αμέτρητα και ο κ. Τσιχριτζής ο εικονικός πρόεδρος  με κατηγόρησε ότι έχω εμμονές και δεν μ άφησε να του κάνω ερωτήσεις. 
Τώρα αναμένουμε να χαρακτηρίσει τις δηλώσεις του Βου αντιπροέδρου που μοιάζουν με τις εμμονές τις δικές μου  Να τον απαγορεύσει να κάνει δηλώσεις δεν μπορεί  Να τον απολύσει πάλι δεν μπορεί. 
Βέβαια μετά από τον αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ των ομάδων Κόρινθος 06 και του Π Α Σ Κόρινθος έχει συγκληθεί Διοικητικό Συμβούλιο  της ένωσης μάλλον για τις δηλώσεις που έκανε ο Βου αντιπρόεδρος.
Μια σύσταση θα ήθελα να κάνω στον εικονικό πρόεδρο αν δεν έχει πάρει χαμπάρι ότι δεν μοιάζει ο Βου  σαν αυτούς που του κουβαλάνε την κρεμούλα του. 
Δεν μέτρησε σωστά γιατί  ο κ. Μπίτζιος έχει μεγάλο φόρο πολυτελείας όπως έλεγε ο Γιάννης Βογιατζής για την Λάσκαρη στον Φαίδωνα Γεωργίτση.