Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Οι μάσκες έπεσαν και ορίζουμε δοκιμασμένους διαιτητές.

 Αποτέλεσμα εικόνας για Μάσκες

Οι μάσκες έπεσαν και μετά την  ανεξαρτοποίηση του Ρούτσι για καλό και καλό η επιτροπή κάτω από την πεφωτισμένη διοίκηση του Δημητάκη
Γκρούτση που έχει ως συνεργάτη τον άλλοτε αντιστασιακό Γιώργο Καλλιόλια συνεδρίασε και όρισε τους παρακάτω διαιτητές να διευθύνουν το αγώνα Ισθμιακός --ΠΑΣ Κόρινθο τους Φραντζή Βασιλείου Παπαδημητρίου Και κατά διαβολική σύμπτωση τότε που καθάρισαν τον Αστέρα Δερβενίου στο πρώτο γύρο ήταν οι Φραντζής και Βασιλείου που έστειλαν άκλαυτο τον Αστέρα Δερβενίου. Τώρα θα μου πεις τι δουλειά μπορεί να έχει αυτή η τριάδα με τον αγώνα αυτόν Καμία απολύτως.Αλλά όμως γιατί τους έβαλαν στον έβαλαν  σ  αυτόν τον αγώνα; Μα γιατί καλός είναι ο αγιασμός αλλά να κρατάμε και καμιά γάτα Αφού ο Π Α Σ ο ιστορικός υπάρχει κίνδυνος να χάσει και τότε τον τρισκατάρατο Νικηφόρο ποιος τον πιάνει. 
Και για λόγους ασφαλείας ορίζοντας διαιτητές το πρώτου γύρου δοκιμασμένα πράγματα.
Και στον άλλο αγώνα Τενεάτης --Κόρινθος 06 βάζουμε τον Καρακάση που ως επόπτης στον αγώνα Κόρινθος 06 --ΠΑΣ Κόρινθος έδωσε εξετάσεις και πέρασε με άριστα και τόνο.
Και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να ξοδεύονται και ώρες και χρήματα για να γίνονται οι αγώνες αφού τον πρωταθλητή τον γνωρίζουμε.Και δεν τον  βγάζουμε από τον πρώτο γύρο για να έχουμε και περιορισμό στα έξοδα.