Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018

Η επιτροπή διαιτησίας δεν τηρεί ούτε τα προσχήματα στους ορισμούς Αίσχος

Έπεσαν οι Μάσκες και μάλιστα από τον πρώτο γύρο για να είμαστε σίγουροι


Αποτέλεσμα εικόνας για Μάσκες







ΠΑΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 

Διαιτητής ΚΑΡΑΚΑΣΗΣ
Παρατηρητής Διαιτησίας  ΑΣΤΕΡΗΣ 




 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ --ΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 
Διαιτητής ΡΟΥΤΣΙ
Παρατηρητής Διαιτησίας Κανένας

Σχολιάζει ο Νικηφόρος 

Δεν περίμενα από τον Γιώργο Καλλιόλια να γίνει η τελευταία τρύπα του κλαρίνου σε μια επιτροπή που κάνει επιλεκτικούς ορισμούς διαιτητών . Δεν διδάχτηκε ο αγαπητός Γεώργιος από τον προκάτοχο του τον Ανδρέα Ντούλη που παρά τις παραχωρήσεις που είχε κάνει τον έστειλαν παρατηρητή διαιτησίας στον Ασπρόπυργο για ένα αγώνα τρίτης εθνικής κατηγορίας Έτσι δυστυχώς αμείβει το σύστημα.
Και ορίσατε διαιτητή τον Καρακάση για δεύτερη φορά σαν να μη υπήρχαν άλλοι διαιτητές να διαιτητεύσει τον αγώνα Άγιος Γεωργιος --Π Α Σ Κόρινθος  Και ως επόπτης στο ντέρμπι μεταξύ Κόρινθος 06 και Π Α Σ Κόρινθος άφησε δυο μέτρα τον παίκτη του Π Α Σ Κόρινθος για να πετύχει τέρμα. Επομένως έδωσε εξετάσεις και πέτυχε.Και έτσι  έγινε μαζί με τον Κωνσταντόπουλο και Καλαρά οι διαιτητές που έχουν σφυρίξει δυο φορές τον ιστορικό στον πρώτο γύρο και σε σύνολο αγώνων 14 Δηλαδή τρεις διαιτητές τους μισούς 
Και ερχόμαστε στον ορισμό του διαιτητή του αγώνα Θύελλα  Πετρίου -- Κόρινθος  06 που εδώ διαιτητής είναι ο Ρούτσι που έχει διαιτητεύσει για δεύτερη φορά την ομάδα Κόρινθος 06 Η πρώτη φορά ήταν μεταξύ Αστέρα Δερβενίου --Κόρινθος 06 
Βέβαια ο  Ρούτσι  έχει ιστορία με την ομάδα Κόρινθος 06 αφού μέσα σε 31 λεπτά έδωσε έξι κίτρινες κάρτες σε αγώνα που έκρινε το πρωτάθλημα ( Ζευγολατιό --Κόρινθος 06) Με αυτή την προϊστορία οι παράγοντες της ομάδας Κόρινθος 06 όταν ακούνε το όνομα του κουμπώνονται.Να γιατί η επιτροπή κάνει αυτούς του επίλεκτους ορισμούς.
Οι μάσκες έπεσαν Δημήτρη Μπινιάρη πρόεδρε της Κορίνθου 06 και την ανωτερότητα της ομάδος σου πάνε να καλύψουν με την  διαιτησία. 
Η λέξης ντροπή χάθηκε στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο.Αφού κυριαρχεί η ρήση του Γιώργου Τριαντάφυλλου " Πρωτάθλημα αηδία"